Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Katka i co? Udalo sie z tym wygrac? A jak wygladalo to u Ciebie? I co sprawilon ze sie zaniepokoilas, skoro nie wygladalo "az tak"? Ja sama nie wiem, z jednej strony jakas lampka mi sie zapala, ale z drugiej mysle tak, jak teorka... W sumie jak bylismy u ortopedy, to powiedzial, zeby dac Malej jeszcze 3 mies i ze przez ten czas to wszystko powinno ustapic...
Tylko to się zaczęło całkiem niedawno. Wcześniej po prostu sie najadala i spała dalej. Dla mnie to spora zmiana dlatego się zastanawiam co może być przyczyną.
I Mala powinna sie sama podciagac jak jej dam rece, czy ja moge ja troszke probowac pociagnac do pozycji siedzacej? Bo boje sien zwby jej krzywdy nie zrobicn jak np pociagne za raczki.
I Mala powinna sie sama podciagac jak jej dam rece
Natomiast kiedy miala 2,5mies i dokładnie przebadal ja pewien zakręcony dr rehabilitacji medycznej stwierdzil ze skoro teraz nie przechodzi próby trakcji
Asia ufaj intuicji. Jesli Cie cos martwi to po prostu to sprawdź.
Boje sie tego neurologa strasznie... :(
moja tez nie trzyma świadomie zabawek
Sama Klara by nie dała rady odkręcić skutków tego odginania
Wlasnie z moja Mala to jest tak, ze te piastki otwiera czesto.
ale czy to normalne, ze jak Klarcia lezy, to ciemie jest rowne z glowka, albo lekko zapadniete, a kiedy ja posadze np do nosidelka, to robi sie po prostu dol, tak sie zapada, ze jak przesuwam reka po glowce, to tak wyrazniente kosci wokol ciemiaczk anwyczuwam :( okropne to jest... A wczoraj jak siedziala wlasnie w foteliku, to badzo mocno pulsowalo, az wloski sie ruszaly...
jako matka czujesz że intuicja coś ci podpowiada to sprawdź to
Poza tym tu fajny głos w tej sprawie:) Rzekłabym rozsądny głos:)