Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moja jak się tak odrywa od cyca i płaczę to często jest to oznaka zmęczenia i oznaka, że chce już do łóżeczka spac i nie ma siły juz ssać. Może u Ciebie też tak jest? Później jak zacznie płakać na dobre to ciężko ją uspokoić i nakręca się jeszcze bardziej. W takiej właśnie sytuacji włączam suszarę :)
- ja bym chyba przeszla na mm... chociaz moj mialy mial skaze bialkowe, ale czasem tam zjadlam kostke czekolady czy jakiegos lodzika malego. Ale przywyklam bo i w ciazy nie moglam majac cukrzyce. Do tego moja uboga dieta ktorej mam serdecznie dosc!!!
Chce czekolady, lodow, tortów takich z ogromna iloscia bitej smietany i czekolada ehhh
- znam to... Z Maksem tak mialam nie raz. Bedzie dobrze, idzie lato i sie bedziecie odprezac na dworze, mala niedlugo bedzie siedziec i sie przemieszczac i odetchniesz przynajmniej w dzien i nabierzesz energi. Mam ochote wyjsc z domu i nie wrócić..
Poprosze nazwe aplikacji
Wczzoraj bylam na krzywej, lekarz w poniedzialek. Ciekawe jaki wynik :)
Drapie sie do krwi,placze przy tym strasznie..
- wstydz sie hi hi. Ale masz jeszcze glukometr w domu, sprawdz sobie rano i ze dwa razy 2h po posilku i zobacz co i jak. Ja sprawdzilam raz i bylo gites. ja jeszcze nie byłam
Ewcia, ja wiem, ze dziewczyny Ci tu "doradzily" odstawić nabiał ale nie rób tego bez konsultacji z lekarzem. Przede wszystkim możesz zaszkodzić sobie.
Ja nie zakładam i już się nasłuchałam od babć z osiedla. Body ubieram na krótki rękaw i spodenki na gołe nogi plus cienkie skarpety.
"Niemowlęta z podwyższonym napięciem mięśniowym na ogół są niespokojne, dużo i często płaczą i mają trudności ze snem. Nawet przystawione do piersi z trudem się uspokajają."
Mam pytanie. Moja córka od początku bardzo silna. Głowę podnosiła juz w 2-3 tyg życia. W drugim miesiącu przewala się w brzuszka na plecy i tak do dziś.
Ale doszło do tego że gdy leży nam na nogach,głowa na naszym brzuchu podnosi się cała do siadu. Dosłownie,trzeba ją trzymać. Już wymyśliłam sobie wzmożone napięcie miesniowe. Serio.
Wieczorami niespokojna,ulewa,armagedon. Noce pięknie przesypia tfu,tfu. Ogólnie typ mało sypiajacy w dzień.
--
Teraz pytanie do mam co maja dzieci z mała różnicą wieku.Mała ma prawie 7 miesięcy gdzies za 3 planujemy starac się o nastepna dzidzie.Jak to wyglada organizacyjnie? W sensie czy jak małe śpi to-to niewiele starsze często je budzi? Jak wygladają spacery z takim prawie 2 latkiem i noworodkiem? Macie jakieś dostawki do wózka?
czy zakladacie teraz dzieciom czapki?