Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a mi strasznie żal jest jej i podobnych osób, bo niestety, ale musza miec strasznie popaprane zycie, by sie do tego stopnia posunac... z reszta ciekawe co musi sie stac by to robic

To mi przypomina pewną Klaudię, co ją chłopak z jej ciocią zdradzał... achhh :-) Ta to miała wcieleń
... no cóż widac każdy musi miec jakiegoś swojego trolla 
każdy musi miec jakiegoś swojego trolla

a co z tym tematem dalej będzie i jak to wygląda od technicznej strony ? Czy taka osoba zmienia nick i "działa" nadal ? I jak się okazuje nie jest się takim anonimowym w internecie, jak by się wydawało ...

lub zablokowana.
To że jest trollem nie znaczy, że akurat nie mogło jej się udać %))))
Jaheira..... Czego oczekujesz po zadaniu swojego pytania???
Doskonale pamiętam jak niektóre z Was jej broniły, kiedy m.in. ja pisałam,że to nie jest normalne,że podważa się opinie lekarza itd...Cała wojna z tego była...
Wtedy pisałyście,że każdy może pisać co mu się podoba... To czemu teraz nie jesteście tego samego zdania? Aż tak bardzo przestraszyłyście się etykietki "troll"?
Nie wiedziałam, że podważa opinie lekarzy i doradza w sprawach medycznych, z tej strony nie dała mi się poznać. Byłam chyba tylko bezpiecznym dodatkiem do jej wykresów, zupełnie nieznającym się na tych wszystkich chorobach i dolegliwościach. O tak mniej więcej się czuję