ale słodziutka gąsienica do ciągnięcia :) cena ok 62
Gąsienica uśmiecha się i "pełza" jak żywa. Ciągnięta za sznureczek, porusza oczami i czułkami. W segmentach gąsienicy można przewozić kuleczki, jak na przyczepie. Kuleczki podczas jazdy obracaja się i ukazują zaskakujące efekty świetlne i wizualne, co przyciąga uwagę dziecka. Zabawka stymuluje rozwój dziecka. Dzieci uwielbiają ciągnąć za sobą zabawki na kółkach. Gąśieniczka porusza oczami i uszami,w segmentach gąsienicy można przewozić jak na przyczepie kuleczki które obracają się, wśrodkowym segmencie dwie, w ostatnim jadną Kuleczki emitują zaskakujące efekty świetlne
Lady faktycznie fajne to z tym mlotkiem, tyle ze cena juz mniej atrakcyjna :)
Zuza ten garnuszek tez super tyle ze ja juz mam jakies cos na wtykanie ksztaltow no chyba ze sie zapodzieje i nie znajdziemy to wtedy cos w tym stylu nabede :)
mowiac szczerze wolalabym co innego (np taki garnuszek czy pociag chociazby) ale wiadomo darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada a w US ponoc ta kula to hicior jest i w tv polecaja i wszystkie mlode mamy ja kupuja... no coooooz zobaczymy czy Krzys jej nie przegryzie :P
Zabawa w "A ku ku" należy do największych uciech najmłodszych dzieci i właśnie z myślą o nich opracowano tę unikalną zabaweczkę. Miękkie pudełko z materiału ma magnetyczne zamknięcie, łatwe do otwarcia dla dziecka. Po otwarciu z pudełka wyskakuje króliczek, który popiskuje, gdy się go ściska. Dziecko może się bawić pudełkiem trzymając je za uchwyt i grzechocząc kolorowymi pierścieniami. Pozwól odkryć twojemu malcowi fakt, iż nawe jeśli coś jest schowane to nadal istnieje. Pudełko posiada z każdej strony inny wzór, kolor, a także rożną strukturę materiału, ćwiczy wzrok i rozróżnianie kształtów i kolorów. Dodatkowo z boku "pudełeczka" znajdują się plastikowe pierścienie - grzechotki, a także materiałowy uchwyt. Króliczek po otwarciu pudełeczka wyskakuje z piskiem.
Zuza moze nie identyczny ale podobny kupilismy Gabrysi 2 lata temu na gwiazdke. jest bo jest dziala bo dziala ale fascynacja szybko minela. dzwiek jaki wydaje ten sprzet jest hmmmm drazniacy i taki mocno sylabiczno-mechaniczny. Gabrycha wolala okupowac naszego kompa wiec pozbieralismy po znajomych zbyteczne czesci i zlozylismy jej wlasny komputer jak ona to mowi "prawdziwny"