mi się problemy z miesiączką zaczęły ok 6 lat temu, wcześniej było wszyściutko ok, a potem się przeeeedłużały, i leczyli mnie harminetem i było ok, po odstawieniu było pół roku ok, i w miarę regularnie, a potem znowu się wydłużało, aż w końcu ponad 100 dni nie dostałam i wywoląną @ miałam duphastonem i tak już zostało 4 cykl,
kiedyś nie było takich problemów z zajściem w ciąze a teraz, obłęd, a najgorsze jest to czekanie i rozczarowanie po każdym cyklu, i potem od nowa..ale ja i tak tak długo jeszcze tego nie przeżywam, to dopiero pare miesięcy, ale psychika robi swoje
ja mam to samo, a to szwagierka, a to wszystkie sąsiadki, a to koleżnki na uczelni i tak co chwilę,a mi tak jakoś smutno się robi, inne nie chcą a mają a ja chcę a nie mam
ja byłam ostatnio tak zabiegana i rozregulowana, że nic a nic nie notowałam, przyznaję się bez bicia, a pozatym, nie wiem zabardzo gdzie co i jak z tym wykresem na forum, jak wprowadzić, pobrać i takie tam
Informacje, jak wprowadzać dane do wykresu są w dziale Pomoc. Jak interpretować wykres - trzeba zwrócić się do ekspertów. Bez obaw, dacie sobie radę. Początki są natrudniejsze, a potem idzie.
DO czego służy? Ale co? Obserwacja cyklu płodności służy do wyznaczenia czasu płodności i niepłodności w cyklu. Dzięki tej wiedzy para może zaplanować poczęcie lub je odłożyć, ale to jest napisane też na stronie głównej.
u mnie się to też nie zabardzo sprawdzi, ja dostaje stanu podgorączkowego jak tylko mnie przewieje, albo coś, kiedyś już próbowałam i kompletnie nic z tego nie wyszło
nie wiem co z tym wykresem, nie wiem czy to obecnie ma sens?? a ty kaja zakładasz? ja i tak nie mogę wejść na ten wykres, dopiero jutro spróbuję, jak wchodzę to mnie odrazu z neta wywala
ja wiem, że im bardziej że tak się wyraże będę się przykładała do zrobienia dzidziusia, tzn mierzenie temperatur i takie tam, tym bardziej mi się nie uda
zastanawiałam sie nad tymi testami owulacyjnymi co są w aptekach, ale nie wiem czy się sprawdzają, ja teraz jak biore duphaston, to mam regularne miesiączki, ale coś czuję,ze to się skończy z tą regularnością