Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
można zajść w ciążę 2/3 dni po owulacji, a u osób które mają nieregularne cykle jest to częsty przypadek
Czyli jak widać nie mogę się sugerować odpowiedziami innych, tylko muszę poczekać, jak nie dostanę miesiączki to robić test i zobaczymy. Dziwi mnie właśnie to, że miesiączke powinnam mieć lada dzień, a nic nie czuję po sobie. Zawsze bolały mnie piersi i czułam się inaczej niż zwykle, zwyczajnie wiedziałam że niedługo będę miała miesiączkę a teraz nic. No zobaczymy.
sam ginekolog kazał mi nie współżyć jak narazie przed owulacją, w trakcie i zaraz po owulacji bo jest możliwe zajście wtedy w ciąże.
Nie mów mi że to nie odpowiedzialne bo chyba nigdy nie straciłaś maleństwa w taki sposób
Ale byłam 8 lutego na wizycie kontrolnej u ginekologa (chciał zobaczyć czy wszystko ok), akurat wtedy miałam śluz płodny. Miałam również robione USG dopochwowe i wtedy powiedział gin że nie bawem będę miała owulację
Lexia nie chcę być nie miła, ale nie ma najmądrzejszych ludzi na świecie, Ty też możesz się mylić więc dopuść tą myśl do siebie :) Ja jej wierzę, skoro mówi że zna swoje ciało to napewno je zna a Ty nie znając jej nie możesz tego podwarzać. Np. mój gin też mi mówił, że jak najbardziej można zajść w ciąże po owu. Organizmu kobiety nie da się przewidzieć :)
A tak w ogóle jestem tu nowa, tak więc może opowiecie coś o sobie? :) Moim zdaniem nie ma to jak wsparcie kobiet które przeżyły to samo i wymienianie się informacjami :) Ja tak jak już wiecie, jestem prawie miesiąc po łyżeczkowaniu, strata ogromna. Gdy usłyszałam tego dnia, że serduszko przestało bić, dłuuugo w to jeszcze nie dowierzałam. Ale pomogła mi właśnie rozmowa z osobą, która przez 5 lat starała się z mężem o dzidzię i non stop to samo, łyżeczkowanie albo poronienia, ale powiedziała jedno ważne zdanie "Kobieto nigdy się nie poddawaj, walcz do końca a w końcu się uda" jej się w końcu udało więc wierzę, że mi też! :) A tak propo każda z was przez to przechodziła?
Chodź z chłopakiem jesteśmy młodzi to wiemy już czego chcemy, chcemy jak najszybciej zacząć starania o dzidzię (mieliśmy odczekać te trzy msc, no ale jeżeli by się teraz coś trafiło to cieszyła bym się ogromnie :)). Dlatego marzę o dwóch kreseczkach :)