Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nikt nie mówi, że niewykonalne. Jednak decyzję, podejmujemy indywidualnie i nie należy jej oceniać przez pryzmat jedynie swoich przekonań i doświadczeń.
Wzrost libido w fazie płodnej to mit, - doprawdy? Na czym opierasz tę wiedzę?
Bo normalnie libido w fazie płodnej rośnie, chyba u większości kobiet.
Jaheira, to TY masz interpretować ostatecznie a nie KTOS.
Fiufiu co masz na myśli? Od 5 lat jak pisałam wcześniej "zabezpieczamy" się stosunkiem przerywanym i mogę powiedzieć,że dla mnie ta "metoda antykoncepcji" zdaje egzamin,bo ani razu nie zaszłam w nieplanowaną ciążę...Oczywiście zarówno ja jak i mój partner zdajemy sobie sprawę z tego,że w preejakulacie mogą pozostawiać plemniki z poprzedniego stosunku (Twój komentarz "nie zazdroszczę wiedzy" był bardzo miły, kulturalny i na wysokim poziomie tak na marginesie),ale dla mnie nie będzie tragedii jeżeli z takiego współżycia w moim małżeństwie pojawi się dziecko (w tym roku chcemy psychicznie odpocząć od starań o dziecko,ale jeżeli się trafi,to będziemy bardzo szczęśliwi)...
TEORKA u Nas też nie jest tak pięknie ;) ...niby owulację mam i zachodzę w ciążę,ale obie, które były planowane i wyczekiwane zakończyły się w 8 tygodniu, rok po roku...Dlatego mogę z własnego doświadczenia powiedzieć,że zajść w ciążę i ją donosić wcale nie jest łatwo :)...Dlatego też lubimy te nasze "P",bo podchodzimy do nich bez stresu
Masz rację, zwłaszcza jak się pisze między karmieniem a wysadzaniem na nocnik. Obiecuję bardziej uważać. Zależy mi na tym żeby moja pasja enpeerowa nie zamieniła się w obsesję, jak to już się tutaj zdarzało .
Wiem na pewno,że ani ja ani tym bardziej mój M nie zaufamy w 100% NPR.
Patrząc też na kilka wątków na forum, tam gdzie się odzywasz jest jedno lub dwa zdania, czasami tak wyrwane z kontekstu, że moją myślą jest to, że jesteś trollem.
Teorka, uważaj, za taką wypowiedź moze Amazonka będzie wnioskować o wyrzucenie Cię z 28dni, bo taka mało ortodoksyjna wobec NPR jesteś :)
W takim wypadku proponuję kategorię "tylko się obserwuję".
jest "nie współżyję tylko obserwuję chyba nie ma proponowanej przez Ciebie kategorii :-)
--
Co zawiedzie i na czym "psy będzie wieszać" para odkładająca poczęcie zabezpieczająca się gumkami jeśli dojdzie do zapłodnienia?