Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jakiego sprzętu do tych zdjęć używasz?
:-D Ubiegłaś mnie z tą stronką hehe bo właśnie kopiolwałam link windwater CommentTime
jakbym taki wziernik "znalazła" to bym zgapiła pomysł
ostatnie miejsce gdzie bym szukała wziernika :P szybciej bym poszła do medycznego haha Mąż kupił mi w... sex shopie
szybciej bym poszła do medycznego
Moja wyglądała tak, jak przed porodem
Mati miał obwód głowy 35cm
kilka minut przed porodem była zamknięta jak Sezam
Ale,że mi nie przyszło do głowy jak po porodzie szyjka wygląda... Toż to tylko Teo ze swoją wrodzoną ciekawością może się nad tym zastanawiać--
Ale,że mi nie przyszło do głowy jak po porodzie szyjka wygląda... Toż to tylko Teo ze swoją wrodzoną ciekawością może się nad tym zastanawiać
A otworek się przecież rozciąga.
Moja wyglądała tak, jak przed porodem
ale na tej stronce co wkleiła WINDWATER pooglądałam se właśnie rózne szyjki
z polipami, po aborcji, po założeniu spirali, kobiety 62-letniej i powiem tak - zaraz puszczę pawia chyba !
hmm ja bym mierzyła i zapisała tylko w notatce że karmienie o 3 i 5. Wg mnie dopóki nie sprawdzisz na ile takie pobudki zakłócają temp nie będziesz wiedzieć :) Lenka jadła o 3 i 5, wiec moje mierzenie o 7 ma się nijak do rzeczywistości.
Zalecenia Rotzera wzięły się w końcu z jego badań okresu poporodowego pacjentek.
Jeśli stosuje się z błędami, to można liczyć na skuteczność zwykłą.
systematyczny niedobor snu ponizej 6 godzin dziennie, prowadzi do zaklocen temp. i do nieregularnych cykli, dlatego spoczynek nocny nie powinien byc krotszy niz 6 godzin
jak zaplusujemy, to będziemy szczęśliwi (choć pełni obaw) ... choć z obserwacji bym nie zrezygnowała i tak :) za bardzo to lubię i zwyczajnie mnie wciągnęło :) *mam tak samo*
Tempka MUSI być mierzona przed 7:30
Spoczynek nocny nie krótszy niż 6 godzin
w angielskiej pomiar ma być między 4 - 11:00.
W angielskiej wystarczy 1-3 godziny snu/odpoczynku.