Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak bym miała myśleć w ten sposób to bym wcale nie wychodziła z przychodni i non stop sie badała, bo nie istnieją tylko raki szyjki macicy, jajnika, jajowodów, ale i mózgu... białaczka... oraz innych narządów wewnętrznych... a jednak się nie badacie i nie szukacie w swoim organizmie tego... bo co? tak jak ja uważacie, ze Was to ominie, nie... po prostu tego nie robicie....
Tak szczerze, to osoba swiadoma powinna sie badac, robic podstawowe badania, chocby morfologie. Poza tym skad wiesz, ze nie chodzimy do roznych lekarzy na kontrole??
ja nie znoszę lekarzy... Ostatni raz u lekarza byłam jakieś 8 lat temu i mi robili wtedy badanie krwi ... które pobierała mi mama, bo nie znoszę widoku igły... to było moje pierwsze pobranie krwi, wtedy dowiedziałam się tez jaka mam grupę krwi...
Karko a co w tym przerażającego i żenującego, że ktoś może się bać, wstydzić?
Wiadomo że to nic przyjemnego
Albo ktoś sobie z nas jaja robi albo faktycznie poziom wiedzy naszego społeczeństwa jest taki niski.
Albo ktoś sobie z nas jaja robi albo faktycznie poziom wiedzy naszego społeczeństwa jest taki niski.
no to co mają powiedzieć dziewczyny które się leczą i ogólnie zdarza się że nawet 2 -3 razy muszą przed lekarzem nogi rozkładać ??
Tu jestem anonimowa