Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zmuszacie się do zjedzenia normalnego obiadu czy raczej odpuszczacie?
Bardzo proszę o rade czy powinnam brać na początku ciazy to czy nie.
Jednak warto o tym wspomnieć lekarzowi, bo jakby co to da suplement uzupełniający braki w diecie.
Zaczęłam prać ,ile tego jest
mam wzdęty brzuch i że to pewnie objawy właśnie po tardyferonie :(
Lekarka też powiedziała, że mam macicę jeszcze nisko. Nie spytałam czy to źle... myślałam, że już powinna się trochę podnieść :( Myślicie, że mam się martwić ?
Kazał mi już na poprzedniej wizycie witaminy wciągać dla ciężarnych, kupiłam giga pakę Prenatalu i nawet tygodnia na nim nie wytrzymałam. Zapomniałam, że ma żelazo w składzie a ja go nie przyswajam. I tak 90 tabl w błoto.
annie - jasny i czytelny przekaz :)
Karta ciąży założona.Okruszek ma 3,39cm. Rączki, nóżki na swoim miejscu.Niestety mam lekko podwyższone ciśnienie 145/90.
Za dużo wujka google, dziewczyny :D Ile ciąż tyle różnych brzuszków.
Ja jestem niskociśnieniowiec a na pierwszej wizycie też mi tak skoczyło że sama w szoku byłam
To ja mam odwrotnie. Zawsze mam wysokie ciśnienie, a w ciąży strasznie niskie jak na siebie - koło 105/60. Dlatego tak mi słabo :/
przysłali mi przewijak ale nie taki jak sobie wymyśliłam i upatrzyłam bo się pomylili , niby głupota ale nie wiem co mam zrobić....
Wiecie może, czy takie bóle moga być na miesiąc przed porodem ? Może macica jakoś inaczej zaczyna się zachowywać ?