Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chyba przestane ogladac:p coby zapomniec jaki to bol
Powiem wam, że o ile w pierwszej ciąży w ogóle o porodzie nie myślałam, tak teraz, kiedy już wiem co mnie czeka to mnie trochę strach oblatuje...
Ale wiem też, że nagroda będzie wielka...dziwne to, boję się jednocześnie nie mogąc się doczekać kogo tam wyhodowałam.
Kakai nie ogladaj...
Kakai a ja gdzies slyszalsm.ze za drugim razem to idzie szybciej ;p takze nie ma co z gory sie bac ;)
ja miałam oxy i nie miałam znieczulenia
to współczuję, bo ja po pierwszej godzinie leżenia pod kroplówką i skurczybyków od razu skorzystałam z propozycji podania mi zzo
ale później kolejne 8h to już prawie same śmichy chichy z mężem, więc w sumie mam dobre wspomnienia z samego przebiegu porodu, chociaż znieczulenie go nieco wyhamowało
Ja tak sie darlam podczas porodu, ze na drugi dzien mnie gardło bolało.
I jakos nie mam traumy z tego powodu. Umowmy sie, ze doznaniom porodowym daleko jest do orgazmu (co zreszta kiedys chciała sprawdzić Anna Mucha). Choc moga miec wspólny mianownik- krzyk
--
Mi mąż wmawia że krzyczalam ale ja tego nie pamiętam. Ja chce rodzic bez zzo, chyba że będzie się coś działo po drodze.
I jakos nie mam traumy z tego powodu.
Choc teraz to ja sie modlę, zebym w ogole mogla rodzic SN, bo poki co córa siedzi sobie na tyłku i jest wielce zadowolona z tego powodu.