Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Są przypadki, że i na godzinę przed porodem dziecko potrafi fiknąć kozła, choć ponoć do najprzyjemniejszych uczuć to nie należy. Także trzymam kciuki za Was :) 

mam tylko nadzieję, ze tym razem akcja zacznie się naturalnie sama, bez wywoływania

Krzyknęłam tylko raz podczas porodu, a tak nawet nie jęczałam tylko oddychałam głęboko. Poszło szybko i sprawnie
i wiecie co jest dla mnie najdziwniejsze...że mnie bolało cały czas tak samo tzn. brzuch przy partych bolał tak samo jak wcześniej dlatego dopóki położna nie powiedziała mi, że mogę przeć to bym tego nie wiedziała...
pytała się czy czuje jakbym kupę robiła ale ja nic nie czułam....gdy nadchodził ból brzucha ja po prostu parłam ale odczucia jako takiego nie miałam...ból ten był taki jak pare godzin wcześniej, nawet jeszcze przed rozpoczęciem porodu tylko mocniejszy. Miał ktoś tak?Dzisiaj ( skończony 6tc, 43dc) byłam u innego lekarza z lepszym sprzętem,bo robi na nim badania genetyczne i ststwierdził tylko pęcherzyk ciążowy 0,85cm odpowiadajacy 5t5d ciąży i nie widział pecherzyka żółtkowego nie wspominając o zarodku... :(
A właśnie jedyne to czego się obawiam to bóle z krzyża i moja rwa ale wmawiam sobie "będzie dobrze,myśl optymistycznie bo wtedy nie ściąga się złych myśli"
Annie128 poszłam do innego lekarza, bo do mojej gin nie bylo terminu,
Bez stresu, nie biegaj po lekarzach, wszystko w swoim czasie :
a cc w życiu bym nie chciała, ale oczywiście jak będzie trzeba to dam się pokroić
mnie tak umęczyli że drugi raz tego nie przetrwam chcę być traktowana jak człowiek w dogodnych warunkach jak przyjdzie mi płacić za CC to pewnie zapłacę... byłe by było bardziej po ludzku niż przy Milence..

a myślałaś o prywatnej klinice? Bo ja tym razem jestem już w 100% zdecydowana na prywatny szpital

Ale już dość długo męczą mnie ataki rwy kulszowe

wiesz co rozglądałam się już kiedyś i nie ma we Wrocławiu niestety:(

w ogóle nie wiem jak z Milenką na 3 dni się rozstanę!
już mi się chce płakać na samą myśl. Jeśli wszystko będzie dobrze i ze mną i z drugą Córką, to chyba się wcześniej wypiszę na własne życzenie. W Anglii babki wychodzą w parę godzin po porodzie, to chyba bym mogła drugiego dnia. No nic zobaczymy jak będzie.

no a ja po takich diagnozach dwóch różnych nie zmrużyła bym oka pewnie szukała bym lekarza i poszła bym na trzecią wizytę..
Ja się boję bardzo CC, i nigdy bym sobie nie zrobiła na własne życzenie, mimo tego, że miałam poród raczej z tych hardcorowych...
Borowska bo stamtąd mam lekarza prowadzącego :)
Po cc mega wycienczona bardzo długo dochodzilam do siebie.
Ja się zastanawiam nad Kamińskiego :) chyba ze będę miała od razu skierowanie na cc to Borowska bo stamtąd mam lekarza prowadzącego :)
Mimo to chwilę porodu sn, kiedy kładą ci na brzuch maleństwo, jest z tobą 2 godz po porodzie gdzie możecie być wszyscy razem, takich możliwości nie ma przy cc
Adi po cc miał również bakterie, antybiotyki, zoltaczke prze co mało był ze mną, dokarmiali go i ja miałam problem z pokarmem.
ja też sobie nie wyobrażam zostawić Nadii na te 3 dni już mi się chce płakać na samą myśl. Jeśli wszystko będzie dobrze i ze mną i z drugą Córką, to chyba się wcześniej wypiszę na własne życzenie. W Anglii babki wychodzą w parę godzin po porodzie, to chyba bym mogła drugiego dnia. No nic zobaczymy jak będzie.--

Kasia ja też sobie nie wyobrażam zostawić Nadii na te 3 dni już mi się chce płakać na samą myśl.

Ja piernicze... co to znaczy miec oplacona polozna? Tzn dac jej w kieszen zeby po ludzku opiekowala sie rodzaca?
ja mialam to samo. porod kilkanascie godzin
taka byłam padnięta ale tak samo jak ty wspominam znieczulenie jak wybawienie to przyjemne mrowienie które zabrało ten prze okrutny ból no setna sekundy a ja już spokój w sumie CC to raczej przedrzemałam