Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzisiaj ( skończony 6tc, 43dc) byłam u innego lekarza z lepszym sprzętem,bo robi na nim badania genetyczne i ststwierdził tylko pęcherzyk ciążowy 0,85cm odpowiadajacy 5t5d ciąży i nie widział pecherzyka żółtkowego nie wspominając o zarodku... :(
Annie128 poszłam do innego lekarza, bo do mojej gin nie bylo terminu,
Bez stresu, nie biegaj po lekarzach, wszystko w swoim czasie :
a cc w życiu bym nie chciała, ale oczywiście jak będzie trzeba to dam się pokroić
mnie tak umęczyli że drugi raz tego nie przetrwam chcę być traktowana jak człowiek w dogodnych warunkach jak przyjdzie mi płacić za CC to pewnie zapłacę... byłe by było bardziej po ludzku niż przy Milence..
a myślałaś o prywatnej klinice? Bo ja tym razem jestem już w 100% zdecydowana na prywatny szpital
Ale już dość długo męczą mnie ataki rwy kulszowe
wiesz co rozglądałam się już kiedyś i nie ma we Wrocławiu niestety:(
w ogóle nie wiem jak z Milenką na 3 dni się rozstanę!
no a ja po takich diagnozach dwóch różnych nie zmrużyła bym oka pewnie szukała bym lekarza i poszła bym na trzecią wizytę..
Ja się boję bardzo CC, i nigdy bym sobie nie zrobiła na własne życzenie, mimo tego, że miałam poród raczej z tych hardcorowych...
Borowska bo stamtąd mam lekarza prowadzącego :)
Po cc mega wycienczona bardzo długo dochodzilam do siebie.
Ja się zastanawiam nad Kamińskiego :) chyba ze będę miała od razu skierowanie na cc to Borowska bo stamtąd mam lekarza prowadzącego :)
Mimo to chwilę porodu sn, kiedy kładą ci na brzuch maleństwo, jest z tobą 2 godz po porodzie gdzie możecie być wszyscy razem, takich możliwości nie ma przy cc
Adi po cc miał również bakterie, antybiotyki, zoltaczke prze co mało był ze mną, dokarmiali go i ja miałam problem z pokarmem.
ja też sobie nie wyobrażam zostawić Nadii na te 3 dni już mi się chce płakać na samą myśl. Jeśli wszystko będzie dobrze i ze mną i z drugą Córką, to chyba się wcześniej wypiszę na własne życzenie. W Anglii babki wychodzą w parę godzin po porodzie, to chyba bym mogła drugiego dnia. No nic zobaczymy jak będzie.--
Kasia ja też sobie nie wyobrażam zostawić Nadii na te 3 dni już mi się chce płakać na samą myśl.
Ja piernicze... co to znaczy miec oplacona polozna? Tzn dac jej w kieszen zeby po ludzku opiekowala sie rodzaca?
ja mialam to samo. porod kilkanascie godzin