Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

;

;
Nie ma jednego dobrego sposobu żywienia, więc jak widzę zalecenia WHO i te piramidy to mnie gdzieś tam wewnętrznie telepie, bo tak się robi krzywdę ludziom
Ooo to chyba bardziej z tego wynika, że ryby to jakby mniejsze mięso niż wołowina![]()
Choć dla niektórych rób to też nie mięso 
No i to, co na jedną działa na drugą osobę już niekoniecznie.
Przecież piramidy żywienia się zmieniają.
kachaw - moze i tak, ale po to mam pralke zeby z niej korzystac. oszczednosci oszczednosciami a wygoda swoja droga.
Kachaw, a jak w czasie gotowania dodasz kminek to też?
my mamy u siebie koldre 220x200, przescieradlo z gumka duze, 2 regularne poduszki i 2 jaski; a u dzieciakow u kazdego koldry 160x200, przescieradla z gumna, poduszka zwykla i jasiek
Ja nie mogę jeść strączków mam takie wzdęcia, że dwa dni się męczę nawet po soczewicy którą się uważa za najmniej wzdymającą
No okey ale nie pisz że musisz 6 pralek puścić, bo gdybym ja puszczała po dwa ręczniki to bym 8 prań miała a nie jedno.

;
Albo rekin :D
Zawsze myślałam, że to tak maks do 1m.
Wiem, że to kwestia tak osobnicza, że każdy musi znaleźć swój złoty środek.
Nie ma jednego dobrego sposobu żywienia, więc jak widzę zalecenia WHO i te piramidy to mnie gdzieś tam wewnętrznie telepie, bo tak się robi krzywdę ludziom. Część z nas nie może tak jeść bo jest to prosta droga do ich problemów.
Tak samo jak wmawianie, że wegetarianizm jest zdrowy a mięsna dieta już nie.
Ale po ostatnim hummusie chyba sobie odpuszczę na dłużej, hahaha.
ale te leki osłonowe pomogły Ci z czosnkiem i cebulą czy ze strączkowymi też?

;
;
;
;
;
[/url
[/url]
[/url
[/url]
;
;
ale tylko jedno i dwu eurówki. Za te pieniądze byłam w Hiszpanii przez 10 dni z mężem
W kawiarni już nie pracuję ale nawyk mi został i teraz zamierzam kuchnię za te pieniążki odświeżyć