Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie ma jednego dobrego sposobu żywienia, więc jak widzę zalecenia WHO i te piramidy to mnie gdzieś tam wewnętrznie telepie, bo tak się robi krzywdę ludziom
Ooo to chyba bardziej z tego wynika, że ryby to jakby mniejsze mięso niż wołowina
No i to, co na jedną działa na drugą osobę już niekoniecznie.
Przecież piramidy żywienia się zmieniają.
kachaw - moze i tak, ale po to mam pralke zeby z niej korzystac. oszczednosci oszczednosciami a wygoda swoja droga.
Kachaw, a jak w czasie gotowania dodasz kminek to też?
my mamy u siebie koldre 220x200, przescieradlo z gumka duze, 2 regularne poduszki i 2 jaski; a u dzieciakow u kazdego koldry 160x200, przescieradla z gumna, poduszka zwykla i jasiek
Ja nie mogę jeść strączków mam takie wzdęcia, że dwa dni się męczę nawet po soczewicy którą się uważa za najmniej wzdymającą
No okey ale nie pisz że musisz 6 pralek puścić, bo gdybym ja puszczała po dwa ręczniki to bym 8 prań miała a nie jedno.
Albo rekin :D
Wiem, że to kwestia tak osobnicza, że każdy musi znaleźć swój złoty środek.
Nie ma jednego dobrego sposobu żywienia, więc jak widzę zalecenia WHO i te piramidy to mnie gdzieś tam wewnętrznie telepie, bo tak się robi krzywdę ludziom. Część z nas nie może tak jeść bo jest to prosta droga do ich problemów.
Tak samo jak wmawianie, że wegetarianizm jest zdrowy a mięsna dieta już nie.
ale te leki osłonowe pomogły Ci z czosnkiem i cebulą czy ze strączkowymi też?