Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
obarczył mnie "tylko" problemem z poczęciem dziecka.
nie no jasne tak samo jak możemy tu walnąć poronienia, gwałty, aborcje wymieniajac tysiąc instytucji i nazwisk Agunia05 - racja, chociaż aż tak nie zboczyłyśmy. W końcu w przypadku matek zastępczych wykorzystywana jest także procedura in vitro ;-).
Nie skądże nie mam zamiaru wchodzić komuś do sypialni a tym bardziej do próbówki tym bardziej że mam dzieci i temat mnie nie dotyczy Aguniu05, przeszkadza Ci ten temat?
wg mnie są tak samo zwiazane jak Invitro -> skoro jest ciąża niepożądana to trzeba z nią cos zrobić można urodzić i oddać (sprzedać) dziecko i można usunąć jak i poronić Inne, które wymieniłaś raczej nie są związane z zostaniem surogatką, więc się trochę rozpędziłaś
i gdyby nie wywiazana rozmowa bym nie dawała tej odpowiedzi. dlaczego niech to zostanie już dla mnie ;) Zresztą na pytanie Bombla sama odpowiadasz dopiero teraz po przeprowadzonym przez siebie "ochrzanie" ;-)
kodama: Aguniu05, przeszkadza Ci ten temat?
Nie skądże nie mam zamiaru wchodzić komuś do sypialni a tym bardziej do próbówki tym bardziej że mam dzieci i temat mnie nie dotyczy
kodama: Inne, które wymieniłaś raczej nie są związane z zostaniem surogatką, więc się trochę rozpędziłaś
wg mnie są tak samo zwiazane jak Invitro -> skoro jest ciąża niepożądana to trzeba z nią cos zrobić można urodzić i oddać (sprzedać) dziecko i można usunąć jak i poronić
kodama: Zresztą na pytanie Bombla sama odpowiadasz dopiero teraz po przeprowadzonym przez siebie "ochrzanie" ;-)
i gdyby nie wywiazana rozmowa bym nie dawała tej odpowiedzi. dlaczego niech to zostanie już dla mnie ;)
hmm ciąża czy kasa za nią? W tym przypadku to raczej ciąża chciana.