Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie już nikt nic nie mówi, na początku twierdzili że wydziwiam, bo cytuję: "teraz mamy takie super ułatwienie", potem zobaczyli jak odparza się mojemu małemu pupa w jednorazówkach i jak pięknie to wielo wyleczyło, teraz nikt już nic nie mówi. Ale mam jedną zasadę nikomu nie mówię ile tak naprawdę pieluszki które mam kosztują. Mówię, że ceny są hmm różne... bo ja wpadłam na maksa w to wielopieluchowanie i mam w naszym stosiku przeróżne pieluszki od chinek, przez polską produkcję aż do sprowadzanych ze Stanów bardzo drogich pieluszek i gdyby któraś z tych osób dowiedziała się ile ten cały nasz stosik pieluchowy jest wart to stwierdziliby już chyba że całkiem na głowę upadłam... "bo przecież jest teraz takie super ułatwienie, a te kupowane w biedronce to za psie grosze właściwie" Tak więc rób swoje i nie słuchaj rad osób, które kiedyś musiały tetrę gotować i we frani prać, nie zrozumieją. czy Wasze rodziny tez są jakieś nie teges?
Tak więc rób swoje i nie słuchaj rad osób, które kiedyś musiały tetrę gotować i we frani prać, nie zrozumieją.
Ja ostatnio usłyszałam że jesteśmy z mężem "rodzicami pierwotnymi"
Dziewczyny a jak ja bym chciała spróbować, to przy uwzględnieniu, że mogę wymięknąć w co bym się musiała zaopatrzyć, tak na start?
jak je pierzecie?
codziennie pralka chodzi?
czy całą noc dziecko śpi?
na spacery też zakładacie pieluszki wielorazowe?
czy długo Wam schną?
jak często zmieniacie?
a jak to jest z tymi kieszonkami??czy jak się dziecko posika to do prania cała pieluszka z ta wkładka czy wymieniam wkładke a pieluszka słuzy jeszcze kilka godzin np.??.
Czy skoro nie gotujesz pieluszek, nie prasujesz, nie obawiasz się, że jest to za mało wysterylizowane?
W co pakujesz zużyte pieluszki na spacerze?
Czy skoro nie gotujesz pieluszek, nie prasujesz, nie obawiasz się, że jest to za mało wysterylizowane?
W co pakujesz zużyte pieluszki na spacerze?
I czy może jakaś dziewczyna jest na etapie nocnikowania i podpowie kiedy zaczęła sadzać na nocniczek? czy pieluszki pomogły? bo ja nocniczek mam od pół roku chyba i nic:( nie mam pojęcia jak małej wytłumaczyć do czego służy:)
Penny, ale czy to oznacza, że udało Ci się nauczyć dziecko do czego służy nocnik?
a na jedną pieluszkę szkoda pralki:)