Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czym częsciej uprawiasz seks, tym bardziej go potrzebujesz
Nie. No nie wiem czy z tym wyciszaniem to dobry pomysł. Czy to nie jest tylko udawanie, że się czegoś nie potrzebuje. A ukryte pragnienie tylko narasta i narasta.
e no..ja nie twierdzę, że się nie da. ja twierdzę, że ja nie dałam, bo jeszcze nie dojrzałam :) jak juz tak naprawdę dojrzeję to rzucę.
czym częsciej uprawiasz seks, tym bardziej go potrzebujesz.
JA TAM IM JESTEM STARSZA TYM BARDZIEJ POTRZEBUJĘ :)
zależy co - stosować diete? tak tyle że nie żeby sie powstrzymać od żarełka a przeciwnie żeby jeść. Powstrzymać sie od seksu czy masturbacji? tak Agunia, próbowałas? ;)
powody były/są różne w zależności jakich etapów mojego życia to dotyczyło. Byłam "sama", była ciąża potem połóg. A z jakiego powodu sie powstrzymywałaś Agunia?
krzywdy sobie chyba nie zrobi :-
Jeśli tak, to zdaje się, że chodzi o to:
Nikt nie broni wybierać czasu na seks, więc jeśli ktoś wybiera na seks dni niepłodne to ok. Tak samo jak można w ogóle nie współżyć i to nie jest antykoncepcja przecież.
Ale jeśli wybiera dni płodne, ale ze względu na to, że są to dni płodne, próbuje ten stosunek ubezpłodnić, to wtedy wychodzi antykoncepcja.
ze ja wczesniej o tym nie pomyślałam i szefowej "przyjaciela" na imieniny nie kupiłam:) I ona byłaby szczęśliwa i pogodna i ja spokojna
Wydawało mi się, że potrzeby należy zaspokajać. Gdy jesteśmy głodni musimy jeść, gdy spragnieni pić.
Czy są wg Ciebie, jaca_randa, inne potrzeby niż seksualne, które też można wyciszyć?? I właściwie dlaczego?
Cóż ta potrzeba seksualna ma w sobie takiego, że takie trudności są w jej uznaniu i zaspokojeniu? Przecież to zupełnie naturalne jest i zdrowe, że się ją odczuwa. Tak samo naturalnym i zdrowym powinno być jej zaspokojenie. Prawda?
To nie są potrzeby fizjologiczne
ma jak najbardziej fizjologiczną potrzebę ciągłych zmian partnerek seksualnych? To nadal jest OK? No bo w przyrodzie samczyki często i nagminnie to robią.
To znaczy, że ten ktoś ma problem i powinien się leczyć.