Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ludzie myślcie zanim kogoś skrytykujecie bo głupota jest krzywdząca dla innych i stawia ludzi wierzących w złym świetle (niektórym o to chodzi prawda?)

Pragnę jednak uczciwie zauważyć, że to przewinienie tkwi głównie (choć oczywiście nie tylko) po stronie osób religijnie zaangażowanych.W prawdzie nie robiłam statystyk, ale wydaje mi się, że wątek ten został założony żeby właśnie osobom zaangażowanym religijnie grzebać w sypialniach.
"Głupota stawia w złym świetle tego, który jest głupi..."
bzdura

Różo nie jesteś wszechwiedząca stąd nie ogarniasz mojego toku rozumowania...
bez sensu rozprawiać o głupocie czy mądrości bo każdy ma swoje zdanie na ten temat.
Ad. 1 - brak dostatecznej wiedzy, możesz sprecyzować o jaką wiedzę chodzi? bo KK opiera swoje prawa na wiedzy pochodzącej od Boga i argumenty ludzkie nie są i nie będą ponad to/
Ad. 2 brak akceptacji aksjomatów - Dla Katolików jedynym prawdziwym aksjomatem jest słowo Boże zawarte m. innymi w PŚ. więc z tym zdaniem zgodzę się jeśli np. ktoś "jest" katolikiem ale wojuje z prawami kościoła
i to mnie zadziwia po co wojować skoro jest tyle innych zgromadzeń o wiele wygodniejszych dla takich osób to po co na siłę tkwić w czymś co zawadza i przeszkadza?

Jaca_rando
Tak -zupełnie inaczej niz Ty odbieram pewne fakty. Inaczej tez odbieram Twoje wypowiedzi, niz Ty sama.
Jak zapewne zauważyłaś, nie ja jedna.

Pozwól, ze o tym co bedę robiła sama zadecyduję. Jestem wolnym człowiekiem :)
Ale bez obaw- nie mam zamiaru dyskutowac z Tobą. Boje się,że się potknę o belkę :)
Odniosłam się wylącznie do wypowiedzi i porównan, które przytoczyłas i z którymi się nie zgadzam. Twoja osoba jakos nieszczególnie mnie interesuje.
Miłego wieczoru jaca-rando.
Ta dyskusja już dawna przestała być merytoryczna.

ha ha, Teo, to może em powinien cześciej Ci to czytać? :)))

Litości w jakim kraju my żyjemy !!

jego celem nie jest zapoznanie opinii publicznej z obiektywnymi faktami, lecz wywarcie jakiegoś wrażenia.

[/url][/url]
[/url]