Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czym to jest jak nie zabranianiem? Lub dyskwalifikowaniem zdania niezainteresowanych?
Ja nie mam ściągniętych w V brwi :).
A jeszcze jaki ładunek agresji w tej wypowiedzi :-P Rozłościłyśmy Luczynkę.
(przecież tak trudno się powstrzymać od ironii)
Ja zawsze zadaję pytanie niezainteresowanym wypowiadającym się w kwestii in vito, inseminacji czy tym podobnych. Jak mogą ;-)? I tutaj Ty też zadajesz podobne.
Ciekawe, że największy problem z seksualnością katolików mają dziewczyny, które twierdzą, że katoliczkami nie są.
O czym ta dyskusja zatem? Jaki problem z KRK i jego poglądami mają niekatoliczki?
Po co te kpiny i szyderstwa?
Ja zadałam pytanie: jaki mają problem z nauczaniem Kościoła, z którym się nie identyfikują.
Nie powiedziałabym, że jest to wykluczanie kogokolwiek z dyskusji. Ale widzę, że koniecznie musicie mi to wmówić i przypisać :P Uważam, że to pytanie, które ożywia dyskusję.
*Luczynka* uważam iż lekarz bez praktyki, podobnie jak prawnik byłaby marnym radcą lub medykiem,bo sama teoria niestety nie wystarczy.
Po przykładzie Dominikanów można wnioskować, że lepiej całkowicie nie ufać przedstawicielom Kościoła i dokładnie sprawdzać źródła ich wypowiedzi oraz ich prawdziwość.
Ale czy to znaczy, że uważacie Dominikanów za taką samowolkę?
Taba - no ok, Dominikanów jak psów, ale jaką ja mam podstawę, żeby nie wierzyc chocby jednemu z nich?
Ksiądz Dominikanin tłumaczy mi, ze źle nie zrobiłam, więc skoro nie zrobiłam źle to się z tego nie spowiadam, tak?