Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
otrzeby są różne...młodsze będzie chciało być zawożone na zajęcia a starsze nie, młodsze nie dotrze do jakiegoś miejsca inaczej niż samochodem rodzica a starsze w tym samym czasie będzie miało spotkanie na które może dotrzeć samo ale nie chce bo potrzebuje Ciebie i chce żebyś zaoferowała mu równo
Mikołaj przyniesie, ale podobne raczej.

dajesz obojgu dzieciom po naleśniku i jedno mówi, że drugie ma więcej dżemu, dokładasz dżemu, to pierwsze, że to drugie ma bardziej wysmażony, to dajesz bardziej wysmażony i tak jeszcze kilka innych niedostatków wyrównujesz

;
;
;
po rowno nie znaczy sprawiedliwie, sprawiedliwie nie znaczy po rowno.
;
nie wyborazam sobie, ze do czegos takiego mogloby dojsc.
;

tak samo teraz, jakbym chciala dac kazdemu po tyle samo czasu to nie wiem jakbym to miala zrobc. marta jest mniej samodzielna, potrzebuje mnie bardzej, p
musi byc wg mnie ewidentna dysproporcja w milosci
dziecko czasem patrzy czy przypadkiem ten naleśnik nie jest 1 mm mniejszy i ma to znaczenie dla dziecka. Nawet jak udowodnisz, że jest co do mm identyko, to znajdzie coś innego. I że to jest normalne
to co napisalas to zadne po rowno tylko fanaberia
;

a ja jednak musze ubierac, poddcirac, pzrewijac i nosic.
dobrze robiłaś,
My praktykowaliśmy dni "rozdzielne",
Danap, a nie masz wrażenia, że jedno dziecko (szczególnie starsze) to jakby w ogóle dziecka nie było?
Logistyka przy dwójce to jest wyższy poziom, jak jest jedno to wszystko jest na luzie.
w tym czasie pomalowała sobie paznokcie i jak zeszłam do kuchni to akurat jadła zupę która sobie sama nalała
A pamiętam jak przy pierwszym narzekałam, że tak ciężko w zimie wyjść z domu ;)))

[/url]
[/url]

dzieci jednak oboje traktuje się jako małe

okazało się, że urządzili sobie skoki w kałuży i do połowy są mokrzy :/

[/url]
[/url]

;