Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
otrzeby są różne...młodsze będzie chciało być zawożone na zajęcia a starsze nie, młodsze nie dotrze do jakiegoś miejsca inaczej niż samochodem rodzica a starsze w tym samym czasie będzie miało spotkanie na które może dotrzeć samo ale nie chce bo potrzebuje Ciebie i chce żebyś zaoferowała mu równo
dajesz obojgu dzieciom po naleśniku i jedno mówi, że drugie ma więcej dżemu, dokładasz dżemu, to pierwsze, że to drugie ma bardziej wysmażony, to dajesz bardziej wysmażony i tak jeszcze kilka innych niedostatków wyrównujesz
po rowno nie znaczy sprawiedliwie, sprawiedliwie nie znaczy po rowno.
nie wyborazam sobie, ze do czegos takiego mogloby dojsc.
tak samo teraz, jakbym chciala dac kazdemu po tyle samo czasu to nie wiem jakbym to miala zrobc. marta jest mniej samodzielna, potrzebuje mnie bardzej, p
musi byc wg mnie ewidentna dysproporcja w milosci
dziecko czasem patrzy czy przypadkiem ten naleśnik nie jest 1 mm mniejszy i ma to znaczenie dla dziecka. Nawet jak udowodnisz, że jest co do mm identyko, to znajdzie coś innego. I że to jest normalne
to co napisalas to zadne po rowno tylko fanaberia
a ja jednak musze ubierac, poddcirac, pzrewijac i nosic.
dobrze robiłaś,
My praktykowaliśmy dni "rozdzielne",
Danap, a nie masz wrażenia, że jedno dziecko (szczególnie starsze) to jakby w ogóle dziecka nie było?
Logistyka przy dwójce to jest wyższy poziom, jak jest jedno to wszystko jest na luzie.
w tym czasie pomalowała sobie paznokcie i jak zeszłam do kuchni to akurat jadła zupę która sobie sama nalała
A pamiętam jak przy pierwszym narzekałam, że tak ciężko w zimie wyjść z domu ;)))
dzieci jednak oboje traktuje się jako małe
okazało się, że urządzili sobie skoki w kałuży i do połowy są mokrzy :/