Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
imagnolia, no wg mnie powinna. bo zobaczysz jak bedzie z dwojka - karmisz, uspypiasz i ten glos z lazienki - mamooooo, a wytrzesz mi dupe?
A ja się zastanawiam, czy to nie jest po prostu ten wiek... Młody jest u Was już prawie rok, więc dziwne by było gdyby nagle tak pojawiła się zazdrość,
na fest zaczelo sie dopiero we wrzesniu. to mala 6 miesiecy miala
Kurczę, nie mogę teraz znaleźć tego fajnego artykułu, ale pod hasłem jest tego dość dużo. Miki, mimo ZA miał klasyczne "objawy" tego buntu / skoku.
ja marze o tym, zeby sie teleportowac na jakas bezludna wyspe
wśród swoich znajomych raz po raz spotykam się z idealizowaniem dziecka przy obcych i dopiero porządniejsze pociągnięcie za język sprawia, ze jednak większość dzieci jest do siebie podobna
- no cos jak u mnie.. syn kolezanki, 4 tyg mlodszy pelza po calym mieszkaniu, gibonuje i lozeczko obnizyla bo sie podciaga do siadu... Od 3 miesiaca je doslownie wszystko (stosownie do wieku), jest na mm, przesypia cale noce i jeszcze kupe czau w dzien... Moj przy nim zacof total.. Ale juz slyszalam, ze jest moj grubszy i ciezszy i temu jeszcze glownie lezy. 3 dni mlodsza od marty, staje juz, siada, siedzi, ruchliwa jest niemilosiernie.