Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i zauwazylam swoje miesnie brzucha - zaczatek szesciopaka od gory brzucha! Co prawda od pepka w dol caly czas jeszcze tluszcz jest i nie widac miesni, ale cos tam sie jednak ruszylo.
kurde gdzie jest link do tych ćwiczeń, może i ja zacznę
no ale Madzia między tymi fotkami z 03.09 a z dzisiaj jest chyba też kilka kilo róznicy co nie ?
że w sensie to chyba nie tylko od ćwiczeń [aczkolwiek one NA PEWNO też pomagają]
Jakoś tam tłuszczyk musi ruszać, bo inaczej brzuch nie byłby mniejszy, nie?
te pierwsze dałam tak tylko jako porównanie w ogóle w kwestii brzucha.
no ale porównując fotki 2 i 3, te robione z przodu, to jednak brzuch masz mniejszy- więc to chyba nie tylko kwestia mięśni? Jakoś tam tłuszczyk musi ruszać, bo inaczej brzuch nie byłby mniejszy, nie?
No ale dawaj fotę, ocenimy
Ceri Ty widocznie tak już masz. Brzuch w ciazy tez nie chciał urosnąć duży.
Cobraczku ja dotrwałam do końca weidera, ale dopiero Chodakowska i ćwiczenia skrętne i na brzuch w pozycji pompki dały dobre efekty.Jak będę wracać do formy po porodzie to nawet nie biorę pod uwagę weidera tylko od razu Chodakowska
to może zacznij od Mel B ona ma łagodniejsze treningi a też fajne, a przecież nie musisz robić wszystkim powtórzeń jak już czujesz że nie dajesz rady to maszeruj, tak aby ci tętno nie spadało i jak odpoczniesz chwilkę to znów będziesz robić kolejne ćwiczenie