Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

pewnie wzdecie, bo chyba przez dwa dni nie obroslam w tluszcz tak od razu...
Musze jakos to pohamowac, caly czas sie do tego przymierzam... Wczoraj mialam takie parcie, a przez 3 poprzednie dni praktycznie wcale mnie do slodyczy nie rwalo. Dzisiaj juz postanowilam, ze zadnych slodyczy, tylko nie wiem, co jesc w zamian, gdy znow napad przyjdzie... Owoce srednio dzialaja. Moze gorzka czekolada, kostka?
Wiec jest nadzieja... Nad chromem sie zastanawialam, duzy to wydatek? I taka prawie 18sto latka moze to to lykac? 

A poza tym ta swiadomosc, ze nie ja jedna wyciskam z siebie resztki sil na prawde dziala ;D

Marta, pamiętaj, żeby przy ćwiczeniach napinać mięśnie Kegla, powinnaś najpierw skoncentrować się na nich, a dopiero potem na brzuchu. Poza tym jeśli będziesz mieć zakwasy, to Małej może przestać smakować Twoje mleko (o ile karmisz piersią).

A mnie wyskoczyl dzis brzuch, nie wiadomo skad... I zla jestem. Ale moze to dlatego, ze przez ostatnie dwa dni jadlam wiecej no i slodycze...

Ale nie każda @ taka sama i jeśli nie czujesz się na siłach- odpuść. Lepiej porobić ćwiczenia z jogi odpowiednie na "te" dni.i tak dużo jędrniejsze to wybrzuszenie

Po to tutaj w końcu mamy tę grupkę wsparcia
Świetnie mi się ćwiczyło, mięśnie czułam, ale nie bolały jakoś mocno, nawet pomyślałam, że robię coś źle. Albo może to perspektywa piątku i wolnego weekendu tak nastraja...