Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na razie mam co robić, bo wiadomo dom, obiad no i prawo jazdy, w końcu mam czas to ogarnąć.
bo przecież codziennie nie będzie dostawał zabawek za to, że poszedł do złobka, nie?Mam jakieś wyrzuty sumienia, że na razie siedzę w domu a moja pysia w złobku choć tylko na 4 h.
I dokładnie nie mniej wyrzutów sumienia ... raz krzywdy mu tam nie zrobią to raz, dwa robisz to i dla siebie/dla was... rachunki same się nie zapłacą ... taka jest okrutna prawda... A jemu tam będzie dobrze ... zabawiki, dzieci , Ciocie i ich miloony pomysłów na zabawę...
Hope, nie miej wyrzutów, naprawdę dobrze robisz, bo Dominik się bardzo w żłobku rozwinie i nie siedzi stale z mamą, a to też niehigieniczne ;)))))\
a tak zatęskni
Magda, bo to inaczej jak o własne dziecię chodzi ;))
Ja też się kiedyś dziwiłam "co ci moi rodzice tak przeżywają poczatek roku szkolnego?"
[/url
[/url]
[/url
[/url]Addictive ja gdybałam, gdybałam, bardzo się stresuje jutrzejszą wizytą, poszukiwaniem pracy, mam trochę wyrzuty sumienia, bo oddam go do żłobka a przecież nie mam pracy...shit...
ja się rozpłakałam razem z nim....
Chyba musza sie z dziecmi bawic, prawda? Matko jakos wczesniej nie pomyslalam, ze moze tutaj opieka nie byc dobra. Patrzylam na te warunki lokalowe...
;
;
Ja nawet zanoszę zaświadczenie, ze po chorobie dziecko zdrowe, gdy nie ma jej dłużej niż tydzień, pomimo, ze panie w żłobku się nie proszą o nie.
;