Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam jakieś wyrzuty sumienia, że na razie siedzę w domu a moja pysia w złobku choć tylko na 4 h.
I dokładnie nie mniej wyrzutów sumienia ... raz krzywdy mu tam nie zrobią to raz, dwa robisz to i dla siebie/dla was... rachunki same się nie zapłacą ... taka jest okrutna prawda... A jemu tam będzie dobrze ... zabawiki, dzieci , Ciocie i ich miloony pomysłów na zabawę...
\ Hope, nie miej wyrzutów, naprawdę dobrze robisz, bo Dominik się bardzo w żłobku rozwinie i nie siedzi stale z mamą, a to też niehigieniczne ;)))))
a tak zatęskni
Magda, bo to inaczej jak o własne dziecię chodzi ;))
Ja też się kiedyś dziwiłam "co ci moi rodzice tak przeżywają poczatek roku szkolnego?"
Addictive ja gdybałam, gdybałam, bardzo się stresuje jutrzejszą wizytą, poszukiwaniem pracy, mam trochę wyrzuty sumienia, bo oddam go do żłobka a przecież nie mam pracy...shit...
ja się rozpłakałam razem z nim....
Chyba musza sie z dziecmi bawic, prawda? Matko jakos wczesniej nie pomyslalam, ze moze tutaj opieka nie byc dobra. Patrzylam na te warunki lokalowe...
Ja nawet zanoszę zaświadczenie, ze po chorobie dziecko zdrowe, gdy nie ma jej dłużej niż tydzień, pomimo, ze panie w żłobku się nie proszą o nie.