Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Karko pewnie jest Ci ciezko teraz i wiesz co...Malo jest takich kobiet,ktore mimo rozpadu malzenstwa radza sobie i to swietnie.Tu naprawde trzeba Ci przyznac duzy plus.Natomiast to ze masz czasem chwile slabosci (z reszta jak kazdy)to jest calkiem normalne i dziwie sie ze niektorzy przypisuja Ci depresje,jak dla mnie poprostu zlosliwosc bo przeciez jestes energiczna kobieta.Czesto o tej chorobie wypowiadaja sie ludzie ktorzy najmniej o niej wiedza.Ja przeszlam depresje wiem co to za choroba i po ujawnieniu tego na jednym z portali gdzie kiedys przebywalam,doczepiono mi opinie chorej psychicznie i z kim bym sie nie zgodzila to zaraz byly opinie ze ''wariatka'' i ze ''chyba sie jeszcze nie wyleczylam''.Straszne ze w dzisiejszych czasach ludzie tak mala wiedza i nie potrafia byc wyrozumiali i tolerancijni no nic,ale to nie o mnie tu chodzi.
Jakkolwiek okrutnie by to teraz nie zabrzmiało to łatwiej zacząć wszystko od początku mając 22 lata niż 42..52.. i więcej.
Jakkolwiek okrutnie by to teraz nie zabrzmiało to łatwiej zacząć wszystko od początku mając 22 lata niż 42..52.. i więcej.
uważam, że nie ma co podziwiać. Podziwiać można za zasługi, za dokonanie czegoś ważnego, wielkiego, za pomoc innycm itd. Za miłość? Chyba nie. Bo to nie jest jakieś moje osiagnięcie, sukces. To JEST PO PROSTU. KOCHAM i tyle. Nie uważam się za bohaterkę, cierpiętnicę itp. KOCHAM I JUŻ. podziwiam Cie za Twoja Milosc
Małgosiu, wiesz, każda sytuacja jest inna. Każda kobieta, każdy mężczyzna, każdy związek. Doświadczenia, wspólne przeżycia, kontekst, rodzaj relacji w związku, dzietność/bezdzietność - wszystko ma znaczenie. I to nie jest moja DECYZJA że będe dalej kochać, tylko właśnie po prostu kocham. Czy to dobrze, czy nie... - nie wiem sama. Ale kocham. A Ty mimo wszystko
Jaheira: Jakkolwiek okrutnie by to teraz nie zabrzmiało to łatwiej zacząć wszystko od początku mając 22 lata niż 42..52.. i więcej.