Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

I niewiem czy jutro go zostawic do 15 bo chce jednak drzemke, czy zabrac jeszcze o 13 - do celowo ma byc do 15.

Madzik - dla dziecka to takie przeżycie i tyle nowych bodźców, zabaw, dzieci, że pomimo, że już w dzień nie sypia to emocje go tak wykończyły, że naprawdę był zmęczony
Madzik - dla dziecka to takie przeżycie i tyle nowych bodźców, zabaw, dzieci, że pomimo, że już w dzień nie sypia to emocje go tak wykończyły, że naprawdę był zmęczony- domyslam sie, ale w domu na lozko nawet nie spojrzal ha ha

Ninka porozwalała zabawki i nie chciała po sobie sprzątać! W piątek w żłobku ciocie to samo mówiły. Muszę jej śrubeczkę dokręcić :) A tak to podobno super, hiper. Nawet dokładkę deseru zjadła.pięknie sprzątało po sobie zabawki
Dzieczyny a jaka to ustawa o tym zdrowszym jedzeniu w przedszkolach?

[/url
dostał znaczek jaki chcial, czyli llokomotywe i na pytanie co się robi jak nie ma leżakowania (w tym roku już nie maja) odpowiedzial, że jeszcze więcej się bawi
śniadania trochę lepsze, no ale za mało owoców jak dla mnie :-)

jak mam przekonać Oskarka żeby tam jadł i robił siusiu. On to wstrzymuje, nic nie je, boje się że mu się coś stanie. Z głodu to wiem że nie padnie ale to sikanie?

Monia poradź, bo się znasz jak mam przekonać Oskarka żeby tam jadł i robił siusiu
nic nie je, boje się że mu się coś stanie
Panie nabywaja jakas wiedze o dzieciach przed zajeciami.... Gdybym tego na zebraniu nie powiedziala to co?? Traktowalaby go "normalnie"?

Monia poradź, bo się znasz jak mam przekonać Oskarka żeby tam jadł i robił siusiu. On to wstrzymuje, nic nie je, boje się że mu się coś stanie. Z głodu to wiem że nie padnie ale to sikanie?

chociaż po moim cygańskim dziecku nie spodziewam się niespodzianek.