Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I niewiem czy jutro go zostawic do 15 bo chce jednak drzemke, czy zabrac jeszcze o 13 - do celowo ma byc do 15.
Madzik - dla dziecka to takie przeżycie i tyle nowych bodźców, zabaw, dzieci, że pomimo, że już w dzień nie sypia to emocje go tak wykończyły, że naprawdę był zmęczony
- domyslam sie, ale w domu na lozko nawet nie spojrzal ha ha Madzik - dla dziecka to takie przeżycie i tyle nowych bodźców, zabaw, dzieci, że pomimo, że już w dzień nie sypia to emocje go tak wykończyły, że naprawdę był zmęczony
pięknie sprzątało po sobie zabawki
Dzieczyny a jaka to ustawa o tym zdrowszym jedzeniu w przedszkolach?
jak mam przekonać Oskarka żeby tam jadł i robił siusiu. On to wstrzymuje, nic nie je, boje się że mu się coś stanie. Z głodu to wiem że nie padnie ale to sikanie?
Monia poradź, bo się znasz jak mam przekonać Oskarka żeby tam jadł i robił siusiu
nic nie je, boje się że mu się coś stanie
Panie nabywaja jakas wiedze o dzieciach przed zajeciami.... Gdybym tego na zebraniu nie powiedziala to co?? Traktowalaby go "normalnie"?
Monia poradź, bo się znasz jak mam przekonać Oskarka żeby tam jadł i robił siusiu. On to wstrzymuje, nic nie je, boje się że mu się coś stanie. Z głodu to wiem że nie padnie ale to sikanie?