Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas Maksia też dokarmiły (m. widział). Też trochę się wkurzyłam, bo Maks je dokładnie tyle ile chce. Ale Paniom chyba się "spieszy", albo uważają, że wiedzą lepiej ile powinien zjeść. Ja to w ogóle alergicznie reaguję na karmienie mojego dziecka.
Hydro, ale dokarmianie to nie jest karmienie na siłę.
Troche sie tym panią nie dziwię, że "dokarmiają" bo... rodzice są różni. Wiecie, że trafiałam na rodziców przychodzących z pretensjami, że nie dopilnowałyśmy, aby dziecko zjadło cała porcję... I że w domu pierwsze co to do lodówki 'wpadło"?... I kto za to teraz zapłaci????
Więc komunikujcie się z nauczycielami. To podstawa.
że są różni rodzice - jedni sobie życzą, by dokarmić ich dziecko, inni nie.
że takich rzeczy się już nie praktykuje
A szczególnie na początku, kiedy wszystkie zestresowane.
podchodzą do dzieciaka i pytają, czy pomóc mu zjeść, czy już jest najedzony, czy chce jeszcze coś.
Ja bym powiedziała paniom, że prosisz, aby nie karmiły...
w kółku nie chciala dawac raczki dzieciom, unikala blizszego kontaktu.
Jak sobie czasem myślę, że z Hugim nas to czeka za dwa lata [w sensie ta adaptacja] to aż mi słabo.
OMG! Toś mnie pocieszyłaś ;))) Bo u nas dziś właśnie podobnie było i obawiam się powtórek z rozrywki ;))) Moja Nina płakała jakieś 3 msce na pewno. Z tym, że ona tylko w domu. W szatni miała smutną minke ale płaczu nie było. W domu natomiast bardzo, co ranek praktycznie. 3 msce albo dłużej