Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
b.z.d.u.r.a
przeczytaj sobie choćby jaki czynnik Pearla ma "metoda antykoncepcyjna" polegająca na stosunku przerywanym.
To że przez dwa lata nie wpadliście nie oznacza a) że ktoś inny przez dwa lata by nie wpadł, b) że nie wpadniecie później
Dokładnie podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami ale dodałabym jeszcze punkt c) to że nie wpadliście może wynikać też z tego że któreś z was ma problemy z płodnością ( czego oczywiście nie życzę)
zeby nauczyc sie lepiej obserwowac swoj cykl
a jak czasem jest brązowy to o czym to świadczy?, przezroczysty mam moze jeden dzien w miesiacu, pozniej wogole, sahara, biały gęsty też się zdarza i własnie brązowy mnie niepokoi
problem w tym że każdy lekarz ma inna opinie, nie mam dyplomu z medycyny żeby sprawdzić który jest kompetentny a który nie A niestety, nie ukrywajmy teraz trudno o dobrego lekarza.to loteria lub rosyjska ruletka, wybrać dobrego gin to jak wygrać 5 w totka:)
po rozpoznaniu torbiela w jajniku - provera 14 dni, poźniej wizyta przy najbliższej miesiączce, jak nie zniknie tabletki anty na miesiąc.Problem w tym że nie wiem czy mój gin jest dobry czy należy do tych ,,lajkoników"
Tak jak napisałam wcześniej robię co mi kazał lekarz, łykam provere, czekam na okres i fruuuu na wizytę, tylko zastanawiam się co jeśli okresu nie dostane bo u mnie to różnie bywa
ale ulgaaaaaa;) martwi mnie tylko to, że nie jestem na tyle sprytna żeby sama to sprawdzić:) Dzięki Roxy
doświadczenie jest miarą czasu, a ja nowicjuszka w tych sprawach niestety ( albo -stety) jestem:(, Będę pytać teraz już wiem o co:) ale jak diagnoza była dla mnie jak grom z jasnego nieba, :( to ledwo na pytanie ,,jak masz dziewczyno na imię??" odpowiedziałam ,, chyba Karolina,,