Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny ponawiam pytanie, jak jedziecie same to dzieci nawet te najmniejsze jada z tyłu?? a co jak sie dra?? no chyba , ze macie wyłaczane poduszki
Był jeszcze do wyboru Maxi Cosi Opal ale go nigdzie nie było, a poza tym za jakiś czas trzebaby było ustawić go przodem, a tego za bardzo nie chcieliśmy.
--
Dziewczyny, wg tych najnowszych testów pod względem bezpieczeństwa najwyżsża notę ma Cybex Juno Fix. Używała któraś? macie jakieś doświadczenia?
nieopodal mnie w Babicach jest hurtownia art dziecięcych, ale nie wiem, jaki tam jest wybór fotelików.
Jah - gdzie w Waw mierzyłaś?
Wybór padł na ten ostatni, ze względu na to,że mierzyliśmy Wojtka w kombinezonie zimowym co okazało się być dobrym pomysłem, bo MC przegrał z kretesem pod względem miejsca dla dziecka.
no ale może dlatego, że ona malutka i drobna ?
Pole, przepraszam, ale jakoś trudno mi uwierzyć,że 9 miesieczne dziecko nie utopiło się w tym foteliku... No chyba,że masz małą giganciarę.
duży :)
bez problemu się zmieściła....
no ale może dlatego, że ona malutka i drobna ?
za to pogadaliśmy ze znajomym specem od samochodów i jestesmy prawie zdecydowani na Kiddi Gruardian Pro 2.
Zaraz poszukam, czy coś tu o tym było, ale jak któraś ma doświadczenia, to oczywiście chętnie posłucham.
Jak jeździliśmy tam to zawsze mieli tam spory wybór, wiec z tego wychodzi,że Cię trochę na drzewo wysłałam :/
a mierzyliście do niego Marysię ?
zdziwiło mnie to, co wiele z Was, mianowicie, że te foteliki są wąskie
to dość trudno to osiągnąć biorąc pod uwagę ubrania letnie i zimowe. Pomijam fakt że rozrzut wagowy jest ogromny i nie mam pojęcia jak osiągnąć tę samą pozycję u dziecka , które waży 15 kg i u dziecka z masą 36 kg