Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pan mechanik własnoręcznie mi poduszkę wymontował. :) pamiętaj, że nie możesz mieć a samochodzie poduszki powietrznej dla pasażera (chyba, że można ją wyłączyć).
No właśnie... Na razie tylko pompon czapki jej wystaje. Jeśli małej będzie wystawała główka a nie będzie ważyła 9kg to i tak będziesz zmuszona przesadzić ją do większego fotelika.
A tak z ciekawości spytam, są jakieś zabawki do przymocowania przy takim foteliku 9-18? Żeby dziecko mogło się zająć podczas jazdy?
Co właściwie takie dzieci robią na tylnych siedzeniach????
U nas jest tak, że L. nie lubi za bardzo jeździć, ale jeśli ma ciekawe zabawki, to spokojnie 30-40 minut się nimi zajmuje. Zresztą dłużej nie jeżdżę i najczęściej staram się tak cyrklować czasem, żeby wypadał na jej drzemkę. Więc wydaje mi się, że to zależy od dziecka- jak jazda autem mu nie przeszkadza, to po prostu będzie się relaksowało i tyle. A jak średnio lubi jeździć, to pewno i najciekawsze zabawki na długo go nie zajmą.
Wy to macie żarłoka... Chociaż znam dzieci, które pieczywo jedzą tylko na spacerach. W domu nie tkną ;) W nim zadna zabawka, karta redytowa nic nie jest ok poza...... chlebem!!!! :D
Haha, zawsze byłam przeciwniczką tego typu zajmowania dzieci w samochodzie, ale odkąd mam dziecko, doskonale to rozumiem i życie uratował nam smartfon z filmikami dla dzieci
Livia: i życie uratował nam smartfon z filmikami dla dzieci
Haha, zawsze byłam przeciwniczką tego typu zajmowania dzieci w samochodzie, ale odkąd mam dziecko, doskonale to rozumiem
Więc nie ma znaczenia fotelik...
a mam ten ze względu na to, że Krasnal jest bardzo wysoki i foteliki do 18 kg nie zdałyby egzaminu. Jestem bardzo, bardzo zadowolona :) No i trochę nam posłuży
a kiedy Krasnala przesadziliście do tego fotelika? I jak to jest przykładowo z takim dzieckiem 9 -kilogramowym w tym foteliku?
Romer king plus 9-18kg.
W wózku używamy takiego materacyka z grubej, wielbłądziej wełny, pod prześcieradło, świetnie wentyluje od spodu i dziecko nic a nic się nie poci. Myślicie, że mogę mu czymś takim ten fotelik wyściełać, żeby nie leżał bezpośrednio na tym steropianie i tapicerce?
Chora jestem na samą myśl o tej podróży, pewnie będziemy jechać milion godzin.
Acia, ja mam teraz romera i niestety nie jest :/ Jak to jest w tych kolejnych fotelikach one są jakoś lepiej "wentylowane"?
Aravls jeśli ten materacyk jest gruby, to włożenie go do fotelika może spowodować, że nie będziecie mogli Tadka przypiąć tak bezpiecznie, jak w samym foteliku.
A czy taka wełna nie spowoduje jeszcze większego grzania?
Dziewczyny co sądzicie o foteliku Cybex Juno-Fix?