Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chcę iść na jakąś terapię ale obawiam się żeby nie było to użyte w przyszłości przeciwko mnie.
Czasem myślę, że jeszcze się uda.

;
;
 ;
;
nic nie poradze.
 ;
;
jakas niekoniecznie w zawodzie znajdzie na weekendy/wieczorami
my akurat oboje duzo pracujemy i nie wyobrazam sobie inaczej
 ;
;
Nie rozumiem jak to facet może się do pracy nie nadawać ????
To do mnie kompletnie nie przemawia.
 ;
;
Monia, mnie juz troche zaczyna wkurzac samodzielne stawianie diagnozy ze mial ZA choc nie byl nigdy zdiagnozowany.
Dla mnie lenistwo w zadnej postaci jest nie do zaakceptowania.
Monia slabe to jest ze piszesz ze ty utrzymujesz dom. ok, a jakby cie choroba dopadla, jakbys stracila prace itp itd rozne sa rzeczy. to z czego byscie zyli?
 ;
;
 ;
;
 ;
;
Nic nie będzie użyte przeciwko Tobie. Siostra mojej przyjaciółki leczyła się z ciężkiej depresji. Nadal się leczy.. Były mąż owszem wyciągnął to w sądzie, ale dla sądu to żaden argument nie jest. Byłby gdyby Twoja choroba stanowiła niebezpieczeństwo dla dzieci... Byłby, gdybyś z powodu swojej choroby nie miała możliwości opiekowania się dziećmi...
Ewa znam mnóstwo par, gdzie nie pracuje np. matka... Sytuacja podobna. Zarabia facet... Nikt się nie zastanawia co by było gdyby...
 ;
;
żałuję mnóstwo rzeczy,
chodzi o zaradność życiową, odpowiedzialność za rodzinę.
Wypowiadasz się tak jakbyś dokonywała samych fantastycznych wyborów...
 ;
;
nikt sie nie zastnawia, a szkoda. bo roznie w zyciu bywa, naprawde.
facet je zostawil to zostaly z reka w nocniku.
 ;
;
1. nie lubie stawania samodzielnych diagnoz, czy to chodzi o ZA, autyzm, czy zarobaczenie;-P i dalam temu wyraz
ostatabi cytat z judki - ze chodzi o odpowiedzialnosc za rodzine od razu odnosisz do siebie - moze niepotrzebnie
 ;
;
ale diagnozy nie ma. Nikt duzego Dawida nie diagnozowal.
Na takiej zasadzie to ja sama sobie moge zdiagnozowac ZA, bo tez mam sporo cech.
 ;
;
Pytanie czy się zgodzić.
A jak będzie juz decyzja sadu ze widzenia wtedy i wtedy, to dla dobra dzieci w tygodniu mogę go przyjąć dodatkowo?
 ;
;
No to mam wyznaczoną datę rozprawy o pozbawienie-22 grudnia!

Nie mam nawet kogo,nie chcę nikogo plątać w nasze sprawy.nie wiem czy świadkowie będą potrzebni,zobaczymy.
No i wygrałam
Nie mam nawet kogo