Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chcę iść na jakąś terapię ale obawiam się żeby nie było to użyte w przyszłości przeciwko mnie.
Czasem myślę, że jeszcze się uda.
nic nie poradze.
jakas niekoniecznie w zawodzie znajdzie na weekendy/wieczorami
my akurat oboje duzo pracujemy i nie wyobrazam sobie inaczej
Nie rozumiem jak to facet może się do pracy nie nadawać ????
To do mnie kompletnie nie przemawia.
Monia, mnie juz troche zaczyna wkurzac samodzielne stawianie diagnozy ze mial ZA choc nie byl nigdy zdiagnozowany.
Dla mnie lenistwo w zadnej postaci jest nie do zaakceptowania.
Monia slabe to jest ze piszesz ze ty utrzymujesz dom. ok, a jakby cie choroba dopadla, jakbys stracila prace itp itd rozne sa rzeczy. to z czego byscie zyli?
Nic nie będzie użyte przeciwko Tobie. Siostra mojej przyjaciółki leczyła się z ciężkiej depresji. Nadal się leczy.. Były mąż owszem wyciągnął to w sądzie, ale dla sądu to żaden argument nie jest. Byłby gdyby Twoja choroba stanowiła niebezpieczeństwo dla dzieci... Byłby, gdybyś z powodu swojej choroby nie miała możliwości opiekowania się dziećmi...
Ewa znam mnóstwo par, gdzie nie pracuje np. matka... Sytuacja podobna. Zarabia facet... Nikt się nie zastanawia co by było gdyby...
żałuję mnóstwo rzeczy,
chodzi o zaradność życiową, odpowiedzialność za rodzinę.
Wypowiadasz się tak jakbyś dokonywała samych fantastycznych wyborów...
nikt sie nie zastnawia, a szkoda. bo roznie w zyciu bywa, naprawde.
facet je zostawil to zostaly z reka w nocniku.
1. nie lubie stawania samodzielnych diagnoz, czy to chodzi o ZA, autyzm, czy zarobaczenie;-P i dalam temu wyraz
ostatabi cytat z judki - ze chodzi o odpowiedzialnosc za rodzine od razu odnosisz do siebie - moze niepotrzebnie
ale diagnozy nie ma. Nikt duzego Dawida nie diagnozowal.
Na takiej zasadzie to ja sama sobie moge zdiagnozowac ZA, bo tez mam sporo cech.
Pytanie czy się zgodzić.
A jak będzie juz decyzja sadu ze widzenia wtedy i wtedy, to dla dobra dzieci w tygodniu mogę go przyjąć dodatkowo?
No to mam wyznaczoną datę rozprawy o pozbawienie-22 grudnia!
Nie mam nawet kogo,nie chcę nikogo plątać w nasze sprawy.nie wiem czy świadkowie będą potrzebni,zobaczymy.
No i wygrałam
Nie mam nawet kogo