Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie, bo nikt mi niczego nie udowodni. Nikt nie wejdzie mi do domu (chyba, że z nakazem) i nie sprawdzi co mam w komputerze.
Pomijając, że prace z niego usuwam.
Bo równie dobrzę mogę napisać, że wczoraj przejechałam człowieka i uciekłam z miejsca wypadku a ostatni rok handlowałam kokainą i LSD.
To może być tylko moja wybujała fantazja i wyobraźnia. Żaden dowód czegokolwiek.
Monia, ale i to i to jest jakby nie patrzeć łamaniem prawa...
Mangaa jak się zamykają jak co rusz jakaś nowa się otwiera u nas, w okolicach Krakowa ?
Więc jeśli osobiste wycieczki pod moim adresem urządzasz to czytaj prosze, co pisałam.
No chyba nie powiesz mi, że życie ludzkie jest równe np. wzbogaceniu się bo "kupie sobie lepszy telewizor".
przecież to, że Ty ratując życie swojemu dziecku zapłaciłaś łapówkę za np. przyspieszenie operacji, być może odebrać szansę na życie innemu dziecku, którego operacja się przesunie
Monia, ale jak już wgłębiać się w takie kwestie- przecież to, że Ty ratując życie swojemu dziecku zapłaciłaś łapówkę za np. przyspieszenie operacji, być może odebrać szansę na życie innemu dziecku, którego operacja się przesunie. I to chyba jest gorsze niż to, że Teo zrobi "finansistę" z jakiegoś przygłupa. Prezesem NBP nie zostanie, bez obaw...
I tak jak mówię - żadna z nas nie powinna rzucać kamieniem, bo gwarantuję, że w taki, czy inny sposób każda z nas kiedyś prawo złamała - chociażby jako nastolatka.
no chyba ze ty rownasz ratowanie wlasnej matki ze szwindlami podatkowymi
Ja raczej nie mam wątpliwości, że zrobiłabym wszystko, co bym zrobi mogła, żeby pomóc mojemu dziecku. Może nawet bym stanęła przy drodze, gdybym nie było innej opcji.
A tego nie pisz, bo własnie jestem na bieżąco z tematem. Koleżanki córeczka urodziła się z gózem mózgu. Tutaj nie było szans na zrobienie operacji szybko. Więc ona dowiedziała się, że Niemcy sie podejmą. Oczywiście nie za darmo. Szybko więc załatwiła fundację, uzbierała legalnie 200 000 zł na subkonto i dziecko jest juz po operacji.
Moja wypowiedź nie była równoznaczna z tym,że wolałam bym stanąć przy trasie, niż zebrać na przez fundację. Napisałam "gdyby nie było innej opcji".
Ja nawet bez biletu nie umiem przystanku przejechać, bo się czuję nieswojo Ale to chyba kwestia obciachu przy ew. kontroli.
A do ilu z nas przychodziły panie sprzatające? Czy to z Ukrainy, czy z Polski - i tez na czarno?
I niestety cos w tym jest, ze pierwszy milion trzeba ukrasc by drugi zarobic....
Sprawdź sobie w historii wysyłanych do mnie mmsów.
Mam co najmniej dwa takie zdjęcia, na których dokładnie widac to, czego nie powinno.
Więc ten.
Oraz Ty pierwsza zaczęłaś "uderzać" w moje dziecko (oraz drugie nienarodzone), więc nie dziw się że to napisałam.
dorobi na czarno sprzątając niż na czarno uczestnicząc w czymś co jest niezgodne z prawem
tak w gruncie rzeczy to trudno powiedziec o niezgodnosi z prawem. Teo pisze prace na zamowienie. zbiera bibiografie, poznaje zagadnienie i pisze. a potem sprzedaje prawa autorskie do swojej pracy.
Ale mi chodziło bardziej o to, że któraś z nas może "zatrudniać" panią do sprzątania nie rozliczając się z fiskusem (a powinna ją zatrudnić), tak samo jak ktoś może iść do Teo i zapłacić za napisanie pracy. I tak samo ktoś może udzielać korków nie odprowadzając od tego podatku. Tu akurat jest taka sama "szkodliwość".
mysle ze gdyby chodzilo o osobe mniej na tym forum popularna niz Teo
zagrywanie dla porównania nagimi fotkami dziecka to tak trochę poniżej pasa jest wg mnie
zluzujcie babcine majty
to jak babcie laczkiem,