Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
Dla mnie to po prostu kwestia indywidualnych upodobań, jedni to lubią, mnie by tylko wnerwiało, to wybieram wypoczynek w swoim stylu
My od ładnych paru lat celowo jeździmy na kompletne odludzie, żeby odpocząć od towarzystwaMy podobnie - znaleźliśmy parę lat temu ośrodek nad morzem, który ma chyba tylko jedną, do tego kiepską opinię w necie - że nic się nie dzieje, że nuda, że wszędzie daleko, brak zasięgu i że ogólnie beznadzieja
Dla mnie to jedno piękniejszych miejsc polskiego wybrzeża.
;
nie wszystko oleawac, tylko wybierac.

;
polskie morze, no coz. jest cholernie drogo, woda zimna, plaze zaludnione na maksa, te deptaki ze straganami...
Znowu kwestia gustu
;
na zachodnim wybrzeżu jest ciepła :)
Ale teraz jeździmy do Słowińskiego Parku Narodowego i tam tak lodowato nie jest. Zresztą, pisałam już, mnie to nie przeszkadza, przeciwnie, dla mnie to zaleta. Ja zimnolubna jestem, upały mnie męczą. Najlepsze wakacje jak dotąd spędziłam w północnej Szwecji, temperatura idealna, krajobrazy cudne, jedyna wada to chmara komarów w dzień i w nocy.
;
;
Codziennie w domu wieczorem mam ciszę, spokój

;
Ale już widzę ciemnoszare chmury za oknem, no i newmeteo twierdzi, że śniegiem sypnie. Brrr.
Ale już widzę ciemnoszare chmury za oknem, no i newmeteo twierdzi, że śniegiem sypnie.
.Na pewno między tym zębem, a sąsiednim jest stan zapalny dziąsła. Kasa poszła duża na niego więc czy teraz mogę wymagać czegokolwiek od stomatolożki?

;
jezeli cos sie chrzani to znaczy, ze robota spartolona i nie ma czogos takiego jak czas czas na reklamacje.
a ktory to zab w ogole?