Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
Pozwolil jej samej jechac do Egiptu.
unika Rutkowskiego
ojciec dzwonił, angażował różne organy i instytucje nikt nie kiwnął palcem

wiec wlasnie oto tym pisze, ze to nie jego wina "bo ja puscil" czy jej tylko osob, ktore jej te prochy podaly i ktore ja zgwalcuily, a wg mnie to sa wlansie osoby, ktore trzymaja telefon podczas jej rozmowy z Markusem no i jest tam.ten rezydent z nimi.
to po co oni te pasy zakładali? Dla mnie ewidentnie strona egipska kłamie. Ciekawe tylko czy strona polska bezie w stanie to udowodnić. Trochę długo to trwa, wszelkie monitoringi można usunąć, być może nawet sekcje zwłok spreparować. I żeby nie było. Wierzę, że mogła popełnić samobójstwo no ale nie chyba przebywając w pasach bezpieczeństw. Wysportowana była no ale nie była Brucem Lee. No i dziwne jest to, że od razu nie zrobili jej badań toksykologicznych.
Boże, gdzie ona trafiła? Dziki kraj!
;
a skad masz to info od dyr szpitala?
ze powinna sid spodziewac bo tam inne zasady panują
Przecież to całkiem bez sensu, pasów bezpieczeństwa nie można zdjąć samemu, po to je zakładają, żeby zabezpieczyć osobę. Bzdurne info.

;
;
;
;
blagam, bo z tragedii robi sie komedia
przeciez gdyby ja zgwacilo...hmmm...."trzech europoslow po"
to ona by to na filmiku powiedziala. Nie wspominala by, ze nie wroci juz. Ewidentnie ci Egipcjanie jej zapowiedzieli, ze nie wroci juz. Ciekawe, ze wszystkie te turystki skacza z okna w szpitalu. No.klatwa faraona jak.nic.
;
W artykule powolywali sie, za jakas ich gazeta (z tego calego mars cos tam) zauwazyla, ze bylo kilka przpadkow (Niemka i Rosjanka) takich dziwnych samobojstw,.ze.kobiety skakaly z okien szpitalnych.
;