Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
' Elfiko, a ja mysle, ze gdyby AL byla zwykla Zośka Kowalska, rowniez bylaby hejtowana....
Niestety taka nasza natura- nie lubimy, gdy sąsiad ma lepiej niz my... No po prostu...
Bo przecież ona może to pewnie całej reszcie się nie chce. A gówno prawda.
Pomijam fakt poświęcania czasu noworodkowi ale o tym kiedyś Teorka ładnie napisała....
Elfiko poświęcanie czasu to nie to samo co poświęcanie się
nie róbcie z siebie teraz takich kwok, co to marzą o tym, zeby poświęcać noworodkowi kazda chwile,
AL promuje to, do czego ja dojrzałam przy drugim dziecku, świadome macierzyństwo kobiety dobrze na nie przygotowanej :)
Druga ciąża: dużo ruchu, większosć zdrowego jedzenia --> humor i "rześkość" do samego końca. Po porodzie czułam się jak młody bóg, mogłam góry przenosić i do formy bardzo szybko wróciłam i wszyscy sie dziwili: jak Ty to robisz że masz dwójke małutkich dzieci i tak wyglądasz? (pytały głównie "zapuszczone" koleżanki), a ja po prostu zdrowe odżywianie i aktywność.
Jak ceri wrzucała swoje zdjecie po porodzie, to padały okreslenia, ze super, ze to motywuje, ze mozna tak wygladac krotko po porodzie, jak Igni ćwiczyła w połogu, bylo super, bo taka wysportowana i nie dała sie wciągnąć w kierat zycia z noworodkiem....
Jak Teo pisze, ze ma spokojne, dlugo śpiące dzieci, to jej piszecie, ze zakłamuje obraz macierzyństwa?
przyznaje otwarcie, że dziecko zabrało jej znacznie więcej niż dało - jej dawne udane, pełne sukcesów, podróży życie. Miało je dopełnić, a wszystko utrudnia.
muszę też zabrać dziecko bo KP -> muszę zabrać męża coby zajął się dzieckiem. oh wait. są wakacje więc dwójką dzieci. no to jedziemy rodzinnie bo matka potrzebuje konsultacji. yeah.
Jaheira: Jak Teo pisze, ze ma spokojne, dlugo śpiące dzieci, to jej piszecie, ze zakłamuje obraz macierzyństwa?
sorry ale po takiej ilości fałszu i przeładowania lukrem zwyczajnie nie wierzę w to co reklamuje. skoro ma takie super śpiące dziecko to po kiego grzyba ciąga mamusię na wakacje?
a kto mamusie ciagal? Teo czy AL? bo ja teraz zglupialam
żadna medialna gwiazda czy jak je tam nazwać, nie sprowadziła ciąży i macierzyństwa tak bardzo do tego, aby być fit i dojść do formy
musiala zerknac do google kto to Racewicz;-P
Ciekawe jakby było z Chodakowską w takiej sytuacji...
skoro ma takie super śpiące dziecko to po kiego grzyba ciąga mamusię na wakacje?
Ze nie marzylyscie o mozliwosci wyjscia samotnego z domu itp.