Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaaa dziś przyszedł wynik wychowawcy Dawida i też dodatni. Z obiema mój syn miał kontakt.
Ciekawe kiedy będziemy znali odp na takie pytania.
A tymczasem moja Nina miesiąc po skończeniu kwarantanny dostała pismo z Sanepidu
esty na przeciwciala jeśli w ogóle wyjdą to trzeba poczekać min miesiąc od ostatnich objawow.
Mąż miał objawy od 11.10., więc od tego momentu miesiąc już minął.Znam jednostkę, która poza utrata węchu nie miała kompletnie żadnych objawow. Zdrowa, bez osłabień, problemów z oddechem, no nic..tylko nagle nic nie czuła nosem
Alfa ale przy covidzie ponoć tracisz węch i smak nie mając kataru.

Jestem fizjoterapeutą i terapeutą SI, a z racji tego, że pracuję w oświacie- to formalnie też nauczycielem. Od początku wiedziałam, że będę pracować z dziećmi i teraz spełniam się w tym co robię i ciągle rozwijam. Mam też kilka pomysłów na przyszłość zawodową. 

Także przeprosiłam się po 3 latach z termometrem 
, nie krwawiłam tak nawet po porodzie...[/quote][quote=obe]nigdy nie prałam zabawek w zmywarce. Co więcej, nie wyparzałam od momentu jak moje dziecko zaczęło przemieszczać się po podłodze i lizać wszystko co napotkało po drodze ;)
. Iść czy nie iść?

, wtedy już chrapał, ale usypialiśmy w miarę jednocześnie i tak mi to nie przeszkadzało.