Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
my dziś mierzyliśmy babybjorna w sklepie.. nie mało , bo 600zł... to jest wisiadło?
Hydro a czemu wisiadło? Bo śmiechy śmiechami, ale niby babybjorn jest ergonomiczne...
dzieci po około 3 mies bez wkładki
Hydro a czemu wisiadło? Bo śmiechy śmiechami, ale niby babybjorn jest ergonomiczne...
A piszą, że już noworodki można nosić z wkładką, dzieci po około 3 mies bez wkładki
hydro to co zacytowałaś to ja miałam na myśli nosidło manduca
chociaż Tula niby też ma w ofercie wkładki dla niemowlaka od 3,5 kg- z tą wkładką dziecko Ci się topiło w Tuli do 6 miesiąca?
emza od jakiego wieku nosisz maluszka?
emza to Gabi taka maleńka się urodziła? 3 miechy starsza i ma teraz 68 i około 6-7 kg?
I co z piersiami podczas takiego noszenia ?-tu pytanie zwłaszcza do dziewczyn z większym biustem ? Wydaje mi się że piersi są dość mocno uciskane , a to raczej źle, bo jakieś zastoje się mogą robić.....
Emza no to nieźle aczkolwiek moja też nie za duża , bo urodzona 2900 i 51cm wychodziła z wagą 2700
--
dwa posty nad Twoim jest właśnie mowa o tym sklepie
ja bym z nosidłem jeszcze poczekała, spróbuj najpierw w chuście wrzucić na plecy, będzie Gośka więcej widzieć Zastanawiam się nad wypróbowaniem nosidła, bo chusta na się średnio sprawdza. Małgosia wykręca się w bok, chyba żeby więcej widzieć, i ciężko ją prosto zamotać. Myślicie, że nosidło może jej lepiej pasować? Czy nie ma co dręczyć dziewczyny?
Mei Tai się boję mimo wszystko
Dii: Mei Tai się boję mimo wszystko
Dlaczego?