Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bakterie, co są w miodzie niedobre dla maluszków, w chlebie pod wpływem wypieku znikają, prawda? czy się mylę?

to mi sie wydaje, że te bakterie, co są w miodzie niedobre dla maluszków, w chlebie pod wpływem wypieku znikają, prawda? czy się mylę?

Dobra, to ja zadam durne pytanie - czy jak karmię to mogę jeść miód? Bo jem jak głupia codziennie i do głowy mi nie przyszło...
wrzuce przepis na MNIAM MNIAM).
mozesz;)
Ogólnie pasztet smakuje też na ciepło, myślę, że można byłoby przygotować z nim fajne paszteciki czy pierożki

Wg. mnie mogłoby idealnie smakować z sosem pieczarkowym, albo z groszkiem i marchewką. Na pewno coś pokombinuję w tym kierunku
 Wg. mnie mogłoby idealnie smakować z sosem pieczarkowym, albo z groszkiem i marchewką. Na pewno coś pokombinuję w tym kierunku 
 , bo zapachy jakie rozniosły się po domu podczas jego pieczenia, sprawiły, że jak tylko był gotów do spożycia, to zabraliśmy się za jedzenie a mi wypadło z głowy, aby sfotografować małą ;-) Pasztet smakuje super w połączeniu z pomidorami.
, bo zapachy jakie rozniosły się po domu podczas jego pieczenia, sprawiły, że jak tylko był gotów do spożycia, to zabraliśmy się za jedzenie a mi wypadło z głowy, aby sfotografować małą ;-) Pasztet smakuje super w połączeniu z pomidorami.
 Do starszaka przychodzili koledzy i postanowiłam zrobić im bitą śmietanę do lodów. Do miski wlałam śmietanę (30%), włączyłam mikser i poszłam zaspokoić cycowe potrzeby Hani
 Do starszaka przychodzili koledzy i postanowiłam zrobić im bitą śmietanę do lodów. Do miski wlałam śmietanę (30%), włączyłam mikser i poszłam zaspokoić cycowe potrzeby Hani  Po powrocie zamiast bitej śmietany, w misce zastałam kulki masła pływające w wodzie
 Po powrocie zamiast bitej śmietany, w misce zastałam kulki masła pływające w wodzie  No cóż, chłopaki zjedli lody bez bitej śmietany, a ja do zrobionego przeze mnie masła dodałam posiekaną drobniutko natkę i wyszło mi przepyszne masełko pietruszkowe
 No cóż, chłopaki zjedli lody bez bitej śmietany, a ja do zrobionego przeze mnie masła dodałam posiekaną drobniutko natkę i wyszło mi przepyszne masełko pietruszkowe  Hania po raz pierwszy zjadła 1,5 kromki chleba!!! Tak jej posmakowało
 Hania po raz pierwszy zjadła 1,5 kromki chleba!!! Tak jej posmakowało  

hehehe
 hehehe

tyle ze to smazone w tluszczu wiec nie wiem czy malemu takie rzeczy

mozecie mi podeslac jakis przepis? taki zeby dziecko tez zjadlo, bo dla doroslych to bym kupila dwa sosy w sloikach i po sprawie, ale moze da sie to jakos dla Dawidka przystosowac?
 mozecie mi podeslac jakis przepis? taki zeby dziecko tez zjadlo, bo dla doroslych to bym kupila dwa sosy w sloikach i po sprawie, ale moze da sie to jakos dla Dawidka przystosowac?