Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do ciąży pozamacicznej - tu już pozostaje kwestia do rozważenia dla matki. Chociaż wiele takich ciąż zostało donoszonych i zakończonych happy endem.
Ile takich przypadkow w medycynie bylo?Ile kobiet tu na forum przezylo ciaze pozamaciczna to zadna nie zakonczyla sie szczesliwie.
A sa jakies statystyki ile z tych ciaz skonczylo sie peknieciem jajowodu i zagrozeniem zycia matki???
jaca-randa napisałaś że akt urodzenia dostaje się po urodzeniu, nie po połaczeniu komórki jajowej z plemnikiem. Obecnie dostajesz akt urodzenia gdy urodzisz lub poronisz na każdym etapie ciążyniedawno poroniłam, straciłam swoje dziecko w bardzo wczesnym etapie ciąży...i mam też akt urodzenia maleństwa wygląda tak samo jak akt urodzenia Twojego dziecka, na drugiej stronie jest tylko dopisek- dziecko martwo urodzone. A przypominam ciąża bardzo wczesna, obumarła.
Jaheiro, tylko prawa - przynajmniej w założeniu - nie tworzy się na podstawie poglądów. Prawo ma chronić pewne dobra, a w szczególności ma chronić dobra podstawowe, takie jak życie. I ma chronić te dobra zwłaszcza w odniesieniu do osób, które tej ochrony szczególnie wymagają, jak np. dzieci.

(bo przecież ktoś go wybrał, nie?).
już nie wspominając o tym, że mnie akurat rozśmieszył.
Bo skoro to jest legalne to znaczy że nie jest złe prawda?
Innych wskazań do leczenia niedoszłych samobójców na oddziałach psychiatrycznych nie znam.