Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do ciąży pozamacicznej - tu już pozostaje kwestia do rozważenia dla matki. Chociaż wiele takich ciąż zostało donoszonych i zakończonych happy endem.
A sa jakies statystyki ile z tych ciaz skonczylo sie peknieciem jajowodu i zagrozeniem zycia matki???
jaca-randa napisałaś że akt urodzenia dostaje się po urodzeniu, nie po połaczeniu komórki jajowej z plemnikiem. Obecnie dostajesz akt urodzenia gdy urodzisz lub poronisz na każdym etapie ciążyniedawno poroniłam, straciłam swoje dziecko w bardzo wczesnym etapie ciąży...i mam też akt urodzenia maleństwa wygląda tak samo jak akt urodzenia Twojego dziecka, na drugiej stronie jest tylko dopisek- dziecko martwo urodzone. A przypominam ciąża bardzo wczesna, obumarła.
Jaheiro, tylko prawa - przynajmniej w założeniu - nie tworzy się na podstawie poglądów. Prawo ma chronić pewne dobra, a w szczególności ma chronić dobra podstawowe, takie jak życie. I ma chronić te dobra zwłaszcza w odniesieniu do osób, które tej ochrony szczególnie wymagają, jak np. dzieci.
Bo skoro to jest legalne to znaczy że nie jest złe prawda?
Innych wskazań do leczenia niedoszłych samobójców na oddziałach psychiatrycznych nie znam.