Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mag a twoja córka ma jeszcze pampersa czy już sika do nocnika ??-
A wczoraj mnie moje osobiste dziecko zabiło oznajmiając, że mam jej narysować "trajengol" "rektengol" "lazengol" i przysięgam - nie miałam pojęcia o co jej chodz
no i kurcze nisko trochę i tak sie zastanawiam czy to już spory alarm by pędzic do endo...
ojjj a ze wzrostem czy rozwojem problemu póki co nie mamy, wręcz slyszymy ze baaardzo dobrze sie rozwija :)
Jednak ja bralam hormony w ciazy i przy kp. Skonczylam karmić 4 mies temu... może to jakieś pozostalosci...
jedyna rzecz do poprawy to nauczyc go, zeby nie dawał sie wciągać w 'nie mądre pomysły innych dzieci' no ale o tym wiemy, do dokazywania to on pierwszy jest
jedyna rzecz do poprawy to nauczyc go, zeby nie dawał sie wciągać w 'nie mądre pomysły innych dzieci' no ale o tym wiemy, do dokazywania to on pierwszy jest

;

ale ja tam zlewam juz cieplym moczem.
Ale jeśli prawdziwa jest ta teoria, jakoby dzieci ostro buntujące się od najmłodszych lat łagodniej przechodziły potem bunt nastoletni, to proszę bardzo - mogą się teraz buntować do woli
Ale jeśli prawdziwa jest ta teoria, jakoby dzieci ostro buntujące się od najmłodszych lat łagodniej przechodziły potem bunt nastoletni,- moi rodzice potwierdza... moja starsza sis ponoc byla urocza, grzeczna i slodka... do 13 czy 14 roku zycia... potem masakra i zostalo do teraz... a ma juz 32 ;p

moi rodzice potwierdza...
zrobil szopke w spozywczym bo ON CHCIAL POPUSZCZAC BANKI!!! jaaasne, tylko przy wysiadaniu z tramwaju zarodka mysli o bankach nie bylo.
Ale jeśli prawdziwa jest ta teoria, jakoby dzieci ostro buntujące się od najmłodszych lat łagodniej przechodziły potem bunt nastoletni, to proszę bardzo - mogą się teraz buntować do woli
mąz na odwrót - hardcore w wieku dwóch lat, a w latach nastoletnich autentyczny anioł. Z aureolą
Haha, Ewa, przepraszam, ale to takie prawdziwe i życiowe :D
;
wiec gadanie, ze juz w spozywczym chcial banki puszczac i dlatego jego zachowanie bylo skandaliczne jest atotalna abstrakcja;-P

Mija pół godziny od histerii, przychodzi i mówi, że coś by zjadł. A co? Zupkę. Dyniową. Z grzaneczkami. No to mówię "przecież chciałam Ci dać", a ten "nie ciałaś, nic nie mówiłaś, nie ciałaś mi dać" :DDDD
"mamusiu, na stole są kartki i kredki, weź czerwoną i narysuj sobie tę swoją złość"

;
tez mnie dobija to ciagle robienie na przekor. Czasem to wyglada tak, ze on czeka na moja devyzje, by jego byla odwrotna, nawet jesli mu to nie na reke
to jest tak "co bys chcial to czy to?" "A Ty co mamo? Bo ja nie to co Ty"
a jak juz nie wie jak mnie zaskoczyc to drze kopare na zapas
Dziewczyny a czy wypieki mogą być objawem ząbkowania?

Teo, Wy to w ogole inni jestescie wiec tego.