Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- Mag a twoja córka ma jeszcze pampersa czy już sika do nocnika ??
A wczoraj mnie moje osobiste dziecko zabiło oznajmiając, że mam jej narysować "trajengol" "rektengol" "lazengol" i przysięgam - nie miałam pojęcia o co jej chodz
no i kurcze nisko trochę i tak sie zastanawiam czy to już spory alarm by pędzic do endo...
ojjj a ze wzrostem czy rozwojem problemu póki co nie mamy, wręcz slyszymy ze baaardzo dobrze sie rozwija :)
Jednak ja bralam hormony w ciazy i przy kp. Skonczylam karmić 4 mies temu... może to jakieś pozostalosci...
jedyna rzecz do poprawy to nauczyc go, zeby nie dawał sie wciągać w 'nie mądre pomysły innych dzieci' no ale o tym wiemy, do dokazywania to on pierwszy jest
ale ja tam zlewam juz cieplym moczem.
- moi rodzice potwierdza... moja starsza sis ponoc byla urocza, grzeczna i slodka... do 13 czy 14 roku zycia... potem masakra i zostalo do teraz... a ma juz 32 ;p Ale jeśli prawdziwa jest ta teoria, jakoby dzieci ostro buntujące się od najmłodszych lat łagodniej przechodziły potem bunt nastoletni,
moi rodzice potwierdza...
zrobil szopke w spozywczym bo ON CHCIAL POPUSZCZAC BANKI!!! jaaasne, tylko przy wysiadaniu z tramwaju zarodka mysli o bankach nie bylo.
Ale jeśli prawdziwa jest ta teoria, jakoby dzieci ostro buntujące się od najmłodszych lat łagodniej przechodziły potem bunt nastoletni, to proszę bardzo - mogą się teraz buntować do woli
mąz na odwrót - hardcore w wieku dwóch lat, a w latach nastoletnich autentyczny anioł. Z aureolą
Haha, Ewa, przepraszam, ale to takie prawdziwe i życiowe :D
wiec gadanie, ze juz w spozywczym chcial banki puszczac i dlatego jego zachowanie bylo skandaliczne jest atotalna abstrakcja;-P
Mija pół godziny od histerii, przychodzi i mówi, że coś by zjadł. A co? Zupkę. Dyniową. Z grzaneczkami. No to mówię "przecież chciałam Ci dać", a ten "nie ciałaś, nic nie mówiłaś, nie ciałaś mi dać" :DDDD
"mamusiu, na stole są kartki i kredki, weź czerwoną i narysuj sobie tę swoją złość"
Dziewczyny a czy wypieki mogą być objawem ząbkowania?
Teo, Wy to w ogole inni jestescie wiec tego.