Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja nie rozumiem brania leków "na wszelki wypadek" '
Nina miała ewidentne objawy zarobaczenia.
A na wszelki wypadek lekarze wypisują dzieciom non stop antybiotyki, bo żeby przypadkiem nie poszło na oskrzela/płuca.
I jakoś tego nikt nie demonizuje
Zresztą po odrobaczeniu dziecko się zmieniło w ciągu 2-3 tygodni i wszystko przeszło, więc moim zdaniem musiało coś być na rzeczy.
za morfo z rozmazem mikroskopowym, ob, lamblie i glista, po znizce 10% zaplacilam 155,70.
Tzn. jakie?
Jakos do mnie ten argument nie trafia...
u mnie w miescie takich dajacych antybiotyk na zas jest niewielu

I nie wiem czemu niby jestem gorszą matką, bo podałam dziecku raz lek na robaki od matki, która w ciągu roku podaje swojemu dziecku pięć razy antybiotyk.
Tylko dlatego, że dziecko ma katar ciągnący się 2-3 tygodnie i pani dr uznaje, że może jednak warto dla spokojności antybola przepisać.
nikt nie pisze, że jesteś gorsza matką, a z antybiotykami to Ty wyskoczyłaś ;)
a zauwazylas u niej w kupie jakies robaki juz po tym odrobaczeniu??

Teo wiesz, ze mieliscie duzo szczescia, ze po tym jednym razie wystarczylo?

my z luxmedow i medic nie korzystamy. Mamy Kwietniowa i Kwiatkowska- alergolog na saskiej- w przychodni nie ma kolejek i jestesmy zadowoleni. Jeszcze jest nocna pomoc kolo Balatonu. Moja bratowa jezdzi z dziecmi do lux i zazwyczaj w duzych kolejkach stoja i nie zawsze do tego samego lekarza chodza, a ja jednak wole, zeby lekarka znala cala historie chlopakow.Nie oznacza to że glistą kocią czy psią nie można się zarazić
] jak tylko zobaczył robale do gabinetu przyniesione [bo wzięłam kilka pokazać] i zobaczył w jakim wieku jest dziecko to powiedział, że on by swoją pociechę od razu odrobaczył. Bez cienia zastanowienia.
Frag w wielkiej przychodni na Abrahama

;
Jestem rowniez w polowie Nie z miłości i uwazam ze jest słaba. cena wydawnicza 29,90 (kupilam oczywiscie taniej), 100 stron o niczym.
;
ale moze dla kogos kto ma z tym problem ksiazka sie przda. tobie hydro raczej nie;-P
A tak serio, to spodziewałam się, że to taka, a nie inna pozycja, sama wcześniej pisałam, że Juul typowych poradników nie pisze, raczej książki, które każą się samemu zastanowić i samemu szukać rozwiązań zamiast podsuwać gotowe na tacy. Jakby ci się chciało, to dla odmiany "Twoje kompetentne dziecko" uważam za całkiem wartościowy tytuł
jak czytalam to widzialam siebie momentami ;)
;
;
Czy wasze dzieci potrafią kopać piłkę, skakać, w jaki sposób wchodzą po schodach itp.
Czy wasze dzieci potrafią kopać piłkę, skakać, w jaki sposób wchodzą po schodach itp.
;