Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ja nie rozumiem brania leków "na wszelki wypadek" '
Nina miała ewidentne objawy zarobaczenia.
A na wszelki wypadek lekarze wypisują dzieciom non stop antybiotyki, bo żeby przypadkiem nie poszło na oskrzela/płuca.
I jakoś tego nikt nie demonizuje
Zresztą po odrobaczeniu dziecko się zmieniło w ciągu 2-3 tygodni i wszystko przeszło, więc moim zdaniem musiało coś być na rzeczy.
za morfo z rozmazem mikroskopowym, ob, lamblie i glista, po znizce 10% zaplacilam 155,70.
Tzn. jakie?
Jakos do mnie ten argument nie trafia...
u mnie w miescie takich dajacych antybiotyk na zas jest niewielu
I nie wiem czemu niby jestem gorszą matką, bo podałam dziecku raz lek na robaki od matki, która w ciągu roku podaje swojemu dziecku pięć razy antybiotyk.
Tylko dlatego, że dziecko ma katar ciągnący się 2-3 tygodnie i pani dr uznaje, że może jednak warto dla spokojności antybola przepisać.
a zauwazylas u niej w kupie jakies robaki juz po tym odrobaczeniu??
Teo wiesz, ze mieliscie duzo szczescia, ze po tym jednym razie wystarczylo?
Nie oznacza to że glistą kocią czy psią nie można się zarazić
Frag w wielkiej przychodni na Abrahama
Jestem rowniez w polowie Nie z miłości i uwazam ze jest słaba. cena wydawnicza 29,90 (kupilam oczywiscie taniej), 100 stron o niczym.
ale moze dla kogos kto ma z tym problem ksiazka sie przda. tobie hydro raczej nie;-P
jak czytalam to widzialam siebie momentami ;)
Czy wasze dzieci potrafią kopać piłkę, skakać, w jaki sposób wchodzą po schodach itp.
Czy wasze dzieci potrafią kopać piłkę, skakać, w jaki sposób wchodzą po schodach itp.