Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
;
siedze w robocie i palce gryzę z nerwów. Poradźcie 
[/url
[/url]Poczekaj aż rozwinie się sytuacja, obserwuj, nie można od razu kogoś z mety dyskwalifikować.
[/url
[/url]
[/url
[/url]
[/url]
(z mniej fajnych rzeczy najprawdopodobniej próbował bić jakieś dziecko, bo teściowa która go odbierała usłyszała od pani, że ma "zapędy do bicia"...ech zupełnie nie mam pomysłu jak to z niego wyplenić a jak szybko się nie uda to coś czuję, że niedługo z Gajką urządzą nam niezłe sceny...)on z tekstem: "dla innych dzieci to może i jest atrakcja, ale dla mnie nie i nie chcę tam iść".
;
Miki był dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu,- w Polsce nie mieszkasz chyba ??;)

Także czekam na rady, bo naprawdę nie wiem co teraz robić...
;
I co? 2-3 tygodnie naszego spokoju i zmieniania majtek z uśmiechem na ustach podziałało cuda - Patce się nawet minimalne wpadki nie zdarzają.
[/url]
) znosi go bardzo dobrze, ze dwa razy dziennie zwymiotuje i raz dziennie brzydka kupa. Nawet do przedszkola chodzi bo w niczym to nie przeszkadza. Generalnie jest energiczny i zywotny. Daje tylko probiotyki i pozwalam sie wirusowi wydalic w sposob "naturalny". Tylko ta kupa mnie niepokoi. Raz dziennie ale kolor taki jasny, kremowy. Ale nie ecru, tylko taki ciemniejszy. Sory za tak szczegolowe opisy, nie wiem czy jest sens sie martwic, czy trzeba do lekarza?