Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurde no...a potrafisz opisac ten kaszel? Dusic go chyba nir dusi jeszcze
Jak mi babeczka powie, że znowu oskrzela u niego to idę na tory
Fran u mnie Hug przy ostrym zap oskrzeli nie miał ani raz gorączki i pokasływał bardzo malutko. Gdyby nie ten katar to w ogóle bym z nim wtedy na SOR nie pojechała.....
Niestety te drugie maluchy tyle chorują :(((
bo jak sie cos zczyna to faktycznie moze jutro jeszcze byc osluchowo czysto, a np w srode sie rozwinac
ale pediatra ma ten dodatkowy atut, ze ci dziecko oslucha.
jesli masz jakiekolwiek watpliwosci - idz do pediatry. chocbys miala przejsc sie na darmo.
Frag i Teo, ale u Was tez katar byl nie i goraczka?
no bo my normalnie wychodzimy w taka pogode, ale nigdy jeszcze nie mial zaden kaszlu w taka pogode
bo jak sie cos zczyna to faktycznie moze jutro jeszcze byc osluchowo czysto, a np w srode sie rozwinac
Miał ktoś tak wysoką gorączkę ? Juz mam wizję powtórki w nocy :( A jak nie będę mogła zbić? Czy taka gorączka to nie jest niebezpieczna ?
U nas też na oskrzelach czysto, ufffff !!! Kamień z serca, bo bałam się powrotu do szpitala. Hug ma jedynie lekko czerwone gardełko, więc dostał jakieś kropelki no i zalecenie dalszych inhalacji.
Lekarka powiedziała, że nie pamięta takiej plagii chorobowej a pracuje w szpitalu już chwilę.
Jejku dziewczyny, jak tak czytam o tych chorobach, to jestem prawie pewna, że i nas to nie ominie :( Moje dziecko w tą zimę jeszcze nie chorowało. Ostatnio miało gorączkę jakoś w sierpniu przy odrze poronnej a tak to w marcu 2014. Będę szczęśliwa, jeśli nas choroba ominie jednak.
Lekarka powiedziała, że nie pamięta takiej plagii chorobowej a pracuje w szpitalu już chwilę.
To samo nasza powiedziała, mówi, że wini wyjątkowo lekką zimę