Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie rozumiem, dlaczego imię jednego dziecka ma pasować do imienia drugiego dziecka? Mój syn ma na imię Kamil,a jak będę miała kiedyś córę, to będzie Honoratka-raczej do siebie te imiona nie pasują, ale mi się takie podobają
Ja nie Marion ale mam czas to sobie pogdybam;)
Nie rozumiem, dlaczego imię jednego dziecka ma pasować do imienia drugiego dziecka? Mój syn ma na imię Kamil,a jak będę miała kiedyś córę, to będzie Honoratka-raczej do siebie te imiona nie pasują, ale mi się takie podobają
A do Kacpra drugie męskie jakie pasuje?
Do mojej dwojki też szukam takiego wspólnego mianownika czyli imienia prostego i krótkiego.
Analizy za 2014 się pojawiły i nie tylko
A Julki to jednak namber łan od kilku lat.
A ja myślę, marion, że powinno zakazać się komentowania tego, co inni rodzice sądzą na temat imion pozostałych dzieci :) Każdy rodzic wybiera imię podług swojego gustu, preferencji i inni nie powinni oceniać, czy jest odpowiednie czy nie.
społeczeństwo takie mało odważne jest po prostu. Mało odwagi do wyłamania się, takiej iskry... Ja to tak odbieram.
Moim zdaniem wartościujesz, a nie wyrażasz opinię.
I robisz to tak bezkrytycznym tonem eksperta, że robi się to irytujące.
Takie to wszystko wyłącznie teoretyczne.
Marion, nie mogę niestety bo dopiero co zdecydowaliśmy jakie bąblowi imię nadamy, teraz trzeba jeszcze pomyśleć nad drugim imieniem. Jeszcze nie ogłosiliśmy imienia w rodzinie, mąż by mi nie darował, jakbym wcześniej ogłosiła to w internetach
ale my kwitowalismy szybko - mieliscie szanse nadac swoim dzieciom? To od naszego sie odstosunkujcie ;)
A Hugonka ni ma !!
aktorka nie jaka Aleksandra Kisio dała na imię synkowi Hugo...
A Chylińska: Ryszarda, Krystynę i Esterę (o ile dobrze pamiętam), a też jakoś szału ni ma...
H. Urbański też ma córkę Stefanię.
W najrzadszych tez nie ma Hugona. :D