Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jeszcze dzisiaj mi sie przypomniało jedno ciekawe imie- Cezary !!! ooo nawet bardziej niz Aleksander mi sie podoba
juz mi sie uwidzialo Beatka :)
Haha ja nie wiedziałam, że Prakseda to imię:)
Przecież Rita to normalne imię, jeśli w moim brzuszku jest córa to właśnie tak będzie sie nazywac :D
Marion czyli można pogratulować?:)
Ja czasem sobie myślę nad imieniem dla potencjalnej córki i......naprawdę chyba będzie kiedyś problem
,,Stela – pomnik nagrobny; kamienna, ustawiona pionowo płyta z inskrypcją lub płaskorzeźbioną dekoracją o wysokości od kilkunastu centymetrów do kilku metrów." wikipedia
ale wszyscy mi przewiduja syna, wiec pewnie moje wymarzone imie sie pojdzie... :p
2 pozornie nie do konca pasujace. Z innej polki? Z innej bajki? Mam na mysli Rozalie i Dominika.
ale jeśli nie będzie mi pasować no choćby się waliło, paliło to nie ma szans, że się zgodzę :)))
Teo, odmieniasz "Huga"a nie "Hugona" ? :)
Nadawanie dziecku imienia po zmarłych bliskich nam osobach jest jeszcze gorsze
Teściowa była wzruszona, gdy dowiedziała się o takich planach
Ja szukałam wśród imion, których nie ma w rodzinie
Mój teść miał 11 rodzeństwa. Wszyscy mieli swoje dzieci. Łatwo nie było
- jeszcze mozna "Liz" jak dla mnie :) Ja lubię zdrabniać i jedyne co mi przychodzi do głowy to Elizka, ale jakieś trudne do wymówienia.
I jakoś bardziej skłaniamy się ku Elizie, ale nie podoba mi się pochodzenie i drugi problem jak zdrabniać to imię?
czy możesz przytoczyć etymologię imienia Iga? W necie jest często jako zrobienie od Jadwigi, ale moze znsz inne?
dziewcze z lat 3 odparlo: Eugenia sie nazywam