Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Marion, Anairdzie mama zmarła kilka tygodni temu, wcale się nie dziwię, że chce ją upamiętnić.
brat dał córze po mojej mamie II imię i super pasuje: Laura Maria.
;
Mnie też się Basia (w tym Baśka) podoba:)
A z mężem to skonsultowałaś?;))

Syn też nie ma imienia z pierwszej 100-tki, a z taką propozycją pierwszy wyskoczył mąż, więc tym razem też nie powinno być problemów
Wydrukowałam wieeelką listę imion z Wikipedii i wybieraliśmy każde z osobna po bodajże 5 sztuk. Powtórzyło się jedno - i takie nadaliśmy.
;
moj M zaczal gadac w poprzedniej ciazy do brzucha Piotrus i tak zostalo;-P

;
a mi sie wlasnie podobaja te dosc popularne. takie spotykane, nieudziwnione, niewymyslne, ponadczasowe.
;
;
tak Marion, uwazam ze imie Twojego syna jest dosc niespotykane obecnie wsrod dzieci.
No co Wy, to rzadkie imie? Ja trzech małych Henkow znam...
;
Moze stad moje upodobanie do zupelnie przecietnych imion, ani retro ani tych obecnie modnych.
Ale już tu kiedyś pisałyśmy, że wiele zależy od regionu.
;
fakt, nie sprawdziłam statystyk
A są juz statystyki za pierwszy kwartał 2015?
od zawsze miał być Jakub

To może Halina. Też ładne, a chyba mniej spotykane niż Helena.
Ja juz tutaj kiedyś pisałam - podobają mi się imiona, które teraz są popularne. I nie wiem co zrobię w przyszłości, nadam mimo popularności, czy jednak wybiorę inne>?
Jakub następne naście lat na pierwszym miejscu, chyba raz zdetronizowany...
patrząc na upartość Polaków do nadawania wciąż i wciąż najpopularniejszych imion, nie łudziłabym się.....
szukałam po grafikach tych tabelek z imionami
W rodzinie oczywiście żadne się nie podoba...
Oto nasze propozycje: Grzegorz, Stanisław, Kajetan, Cyprian, Gabriel, Teodor mi się jeszcze podoba Konstanty
Gdybym ja na tesciow patrzyla to bym Julke miala tak to mamy nasza Rite ;)