Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Marion, Anairdzie mama zmarła kilka tygodni temu, wcale się nie dziwię, że chce ją upamiętnić.
brat dał córze po mojej mamie II imię i super pasuje: Laura Maria.
Mnie też się Basia (w tym Baśka) podoba:)
A z mężem to skonsultowałaś?;))
Syn też nie ma imienia z pierwszej 100-tki, a z taką propozycją pierwszy wyskoczył mąż, więc tym razem też nie powinno być problemów
Wydrukowałam wieeelką listę imion z Wikipedii i wybieraliśmy każde z osobna po bodajże 5 sztuk. Powtórzyło się jedno - i takie nadaliśmy.
moj M zaczal gadac w poprzedniej ciazy do brzucha Piotrus i tak zostalo;-P
a mi sie wlasnie podobaja te dosc popularne. takie spotykane, nieudziwnione, niewymyslne, ponadczasowe.
tak Marion, uwazam ze imie Twojego syna jest dosc niespotykane obecnie wsrod dzieci.
No co Wy, to rzadkie imie? Ja trzech małych Henkow znam...
Moze stad moje upodobanie do zupelnie przecietnych imion, ani retro ani tych obecnie modnych.
Ale już tu kiedyś pisałyśmy, że wiele zależy od regionu.
fakt, nie sprawdziłam statystyk
A są juz statystyki za pierwszy kwartał 2015?
od zawsze miał być Jakub
To może Halina. Też ładne, a chyba mniej spotykane niż Helena.
Ja juz tutaj kiedyś pisałam - podobają mi się imiona, które teraz są popularne. I nie wiem co zrobię w przyszłości, nadam mimo popularności, czy jednak wybiorę inne>?
Jakub następne naście lat na pierwszym miejscu, chyba raz zdetronizowany...
patrząc na upartość Polaków do nadawania wciąż i wciąż najpopularniejszych imion, nie łudziłabym się.....
szukałam po grafikach tych tabelek z imionami
W rodzinie oczywiście żadne się nie podoba...
Oto nasze propozycje: Grzegorz, Stanisław, Kajetan, Cyprian, Gabriel, Teodor mi się jeszcze podoba Konstanty
Gdybym ja na tesciow patrzyla to bym Julke miala tak to mamy nasza Rite ;)