Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny chyba przesadzasz bo nikt, NIKT! tu nie napisał że tylko homoseksualiści są źli!
se_sue nie wiem , nie moje zdanie u autorki dociekaj intencji czy miała na myśli że homoseksualiści są źli...
Kiciamiecia chodzi mi o to, że media, gdy zwęszą coś o parze homoseksualnej, to robi się z tego większy dym, niż gdyby zrobiła to para hetero. Oczywiście i w jednym i w drugim przypadku, jak piszesz to takie samo zło. Odnoszę wrażenie, że często jest tak, że ten pierwszy przypadek jest odbierany o wiele wiele gorzej i z większym echem niż drugi.
mi sie wydaje, ze dym jest taki sam
bo interpretacja jest taka, że homoseksualista krzywdzi DLATEGO, że nim jest,a heteroseksualista- po prostu...
rozumiemy?
Nie sądzę też, że rozdawanie przywilejów,pieniędzy itp biednym to najlepszy pomysł na ich aktywizację...bardziej postawiłabym na dodatkowe "gratyfikacje" i wsparcie dla osób, które pracy chcą się podjąć..
albo po raz kolejny zawiódł system, bo zabrakło ludzkiej wrażliwości ale nie sądzę aby takie działanie urzędnicze było standardem.
padło takie sformułowanie, parafrazując, ze można pozwolić na wychowanie dziecka przez parę homoseksualną, tylko jeśli się dla tego dziecka chce źle.
To nie to samo?
su_seu: padło takie sformułowanie, parafrazując, ze można pozwolić na wychowanie dziecka przez parę homoseksualną, tylko jeśli się dla tego dziecka chce źle.
Jak dla mnie homo nigdy nie będzie czymś normalnym, bo norma to penis i pochwa ale nie potępiam tego, że ktoś jest homo.
(czy tylko ja mam wrażenie, że to ci , którzy nie chcą tego seksu ciągle i wszędzie, wszystko do niego sprowadzają?)
czym różni się wzajemna miłość kobiety i mężczyzny od wzajemnej miłości osoób tej samej płci?
Ale to przecież właśnie TY SAMA przed chwilą moją wypowiedź sprowadziłaś do seksu... Napisałam, że dla mnie norma to penis i pochwa, a Ty mnie zaczęłaś wypytywać o moje preferencje seksualne, nie pociągnęłam tego tematu, ale Ty do seksu powracasz w kolejnym poście... Także nieco to hipokryzją pociągnęło, nie sądzisz?
Miłość duszy niczym, miłość ciała jednak się różni. Ale mi to generalnie wisi jak wcześniej napisałam. Prowadzą pewne badania mózgu w zakresie homo i naukowcy pewnie kiedyś potwierdzą jaka zmiana w mózgu powoduje takie zmiany preferencji seksualnych.
Temperament melancholika+Przyzwalające na wszystko wychowanie w dzieciństwie+Niepokój dotyczący tożsamości seksualnej+Przeżycia seksualne w dzieciństwie+Wczesne zainteresowanie seksem+Młodzieńcza masturbacja i fantazje seksualne