Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Oczywiście, że nie ufam im do końca, dlatego nie chcę przesuwania jeszcze większej części tego wychowania z rodziców w stronę przedszkola!
Widzisz, Ty wolisz a inni rodzice mogą woleć rozmawiac o tym z dziećmy w domu. Dlateczego to ma być obowiązkowe i na siłę? Bo to zgodne z twoimi przekonaniami, tylko dlatego?
dlatego nie chcę przesuwania jeszcze większej części tego wychowania z rodziców w stronę przedszkola!
Dlateczego to ma być obowiązkowe i na siłę?
Gender nie jest nauka o tolerancji. Gender jest nauką o płci, o sferze seksualnej, o tożsamości płciowej.. A to są dzieci, masa plastyczna.. To nie to samo co nauka układu rozrodczego w szkole..
Wysyłajcie swoje dzieci na takie "szkolenia"
A podzielisz się swoim wyobrażeniem o tym "szkoleniu"?
Ja trochę czytalam... Nie chodzi o to by chlopcom mówić, ze niekoniecznie nimi są, ale ze mimo, ze są chlopcami to moze im się podobac zabawa w gotowanie z dziewczynkami i, ze nie ma w tym nic złego.
wiekszosc znanych szefow kuchni jest facetami
Tylko seks i seks..
I dlaczego płacimy pieniądze na taką seksualną edukację a nikt nie dba o prawdziwą naukę tolerancji?
A to, że spotka się w literaturze, w życiu codziennym z różnymi wpływami to oczywiste. Ale to wszystko tak jak powiedziałam z czasem, i nie na siłę
Próbuję sobie co się dzieje w głowie dziecka , które uczy się jako 3, 4, 5 latek, że to że urodził się chłopcem wcale nie musi oznaczać, że nim jest (bo to jest gender - poczytajcie trochę). Nie zaczyna mu się bałagan w głowie?
Większość menedżerów najwyższego szczebla to faceci , więc to wyjątkowo nietrafiony przykład.
a zastanwialas sie dlaczego? moze dlatego, ze sporo kobiet jednak poddaje sie stereotypowi, ze to facet jest od zarabiania i kariery, a one po wyjsciu za maz przyjmuja wlasnie ten sterotyp - jedno dziecko, drugie dziecko,czesto gesto wychowawczy. kiedy ma byc czas na to menagerowanie najwyzszego szczebla?
Chyba chodziło o to, że nie mają czasu, albo możliwości i nie inwestują w dalszy rozwój w karierze (?) bo zajmują się rodziną i to jest ten priorytet Nie wiem, jak w Twojej rzeczywistości, ale to ciągle kobiety mają możliwość rodzenia dzieci... I serio uważasz,że za karę,że się matką zostaje nie można zostać dyrektorem?
laczego płacimy pieniądze na taką seksualną edukację a nikt nie dba o prawdziwą naukę tolerancji? Dlaczego wciąz pozostajemy rasistami , nie szanujemy wyznawców innych religii, dlaczego wciąz w firmie słyszę tyle krzywdzących opinii o Polakach a od Polaków o innych narodowościach ? I nikt jakoś nie wdraża programów do przedszkoli na ten temat.. Tylko seks i seks..
Próbuję sobie co się dzieje w głowie dziecka , które uczy się jako 3, 4, 5 latek, że to że urodził się chłopcem wcale nie musi oznaczać, że nim jest (bo to jest gender - poczytajcie trochę). Nie zaczyna mu się bałagan w głowie? To jest odpowiedni czas na taki kaliber? Według mnie nie. Na wszystko przychodzi odpowiedni czas.
Dziecku które ma dom w którym są zachowane normy spoleczne nikt w głowie nie namiesza . Namieszac może odrzucenie przez grupę rowiesnicza w przypadku gdy zachowuje się mniej stereotypowo
Wyobraź sobie, że mniej.