Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Środa, a powiedz mi proszę, bo zawsze mnie to zastanawiało ;) Kiedy zamierzasz zrobić sobie tę lewatywę? Jak już będziesz miała regularne skurcze?
Przyznam, że przeszło mi przez myśl, że tym razem zrobię sobie lewatywę w domu (dla własnego spokoju ;)), ale boję się, że przez to nie zdążę dojechać do szpitala

przy których odechce mi się jeść, wtedy będę miała prawie pewność, że wypróżniłam się do końca i już nic jeść nie będę

) i nie wiem czy była wpadka czy nie - nawet podpytywałam mojego męża, ale on był tak przejęty, ze nic nie widział ;-)) twierdzi, ze nie - i niech tak twierdzi ;-)Z tym zrobieniem lewatywy w domu też myślałam. Ale to zależy czy mój umysł ogarnie temat w czasie skurczy

Skurcze mnie męczą albo cholera wie co. Może to się rozciąga wszystko, tak jak Katka napisała nadreaktywna macica czy jakoś tak. Za godzinę mam wizytę i jestem cała w nerwach. Już mam wizję braku szyjki i rozwarcia. Do szpitala i tak mam iść na sterydy. Albo ja taka panikara jestem ,że wszystko wyolbrzymiam. Moze tak ma być. Przecież dwójkę dzieci noszę. Trzymajcie kciuki bo strasznie się boję

Na szczęście mój organizm sam się oczyścił

Przeterminowane laski! Najpierw lewatywa, potem seks i strojenie radioodbiorników! Ale już!
Ale cycki mam w ciąży mega - jak na mnie - więc może chociaż na to "radio" go jakoś naciągnę 
Z windy zrezygnowałam i na 4 piętro wspinam się po schodach, jutro normalnie z tego wszystkiego chyba podłogi wyszoruję. I jak ta księżniczka dalej nie zechce nas zaszczycić swoją obecnością po drugiej stronie brzucha, to się poddaję 
dziś nam wyszło 6 kilosów, z czego prawie połowa pod górkę, co przy mojej obecnej formie uważam za niezły wyczynZ windy zrezygnowałam i na 4 piętro wspinam się po schodach, jutro normalnie z tego wszystkiego chyba podłogi wyszoruję