Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a na sama mysl o depilacji juz mi ciary przechodza hehe nauczylam sie sama robic woksiem do ktorego nie potrzeba paskow i jade na zywca w sumie moze wino pomoze mi zlagodzic bol hahaha

ahhh chyba musze zmienic towarzystwo na bardziej rozluznione i spontaniczne

uparty jak nie wiem:) sciagne tu alimame z cora a on bedzie dojezdzal na weekend

i wtedy jest trudno nie myslec!
a czasami to lepsze niz tak normalnie z gra wstepna:) w takim razie udanych prob:) hehe
bierz kieliszek czerwonego wina (na wzmocnienie endo) i poprawiaj sobie humorek z nami:) albo poczytaj forum DOWCIPY WSZELKIEJ MASCI I KOLORU...i odrazu ci bedzie lepiej

Generalnie sie wspieramy i pomagamy sobie przetrwac okres staran nawet jak kolejny cykl okazuje sie lipą, z dziewczynami jest tak wesolo ze chce sie tu zostac jak najdluzej heheh cel ciazy i pozostania na tym forum wykluczaja siebie ale co tam mysle z jak ktoregos pieknego dnia uda mi sie zafasolkowac i tak zostane tu z Dziewczynami, ps:zawsze sluza dobra rada jak np wino i migdaly - dobre na endometrium hihi i teraz wiekszosc dzien zakańcza wlasnie w ten sposob. Trzymamy kciuki aby pierwszy cykl okazal sie trafionym