Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Danap, może zapytaj na stop NOP?
hyba źle nazwę wpisałaś tu masz ulotke szczepionki
zapytałam mailowo ale maile wysyłane na ich adres wracają :/
ja drugie zaszczepie juz darmowymi. bo polio ma byc martwe a krztusiec acelularny.
Ciągle mnie męczą w przychodni kiedy zaszczepię.
Najgorsze że tam moją rodzinę znają i moją mamę wypytują
ponieważ każda instytucja jest zobligowana do wypełniania swoich obowiązków, a obowiązkiem przychodni jest rozliczenie się ze szczepień.
wystarczy trochę poczytać o tych chorobach, żeby przestać się bać trzeba wiedzieć z czym ma się doczynienia... Nie boicie się nie szczepić swoich dzieci? Kurczę bo to jednak poważne choroby są
Bo nie wiedza powoduje strach, a strach jest złym doradcą... Zielona w temacie ogólnie jestem.
Nie boicie się nie szczepić swoich dzieci?
Kurczę bo to jednak poważne choroby są..
Zawsze po nich coś się dzieje.
Zielona w temacie ogólnie jestem..
Ja przezyłam ospe, świnke szkarlatyne i żyję
Zacznijmy od tego że dobrze leczona choroba czy swinka czy ospa czy odra nie zostawia powikłań!
Także zależy od tego, w którym miejscu się siedzi i tyle.
a to akurat wierutna bzdura bo nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak daną chorobę przejdzie dany organizm
Tak samo, jak nie jesteśmy w stanie przewidzieć, jak dane szczepienie przejdzie dana osoba :)
Tak samo, jak nie jesteśmy w stanie przewidzieć, jak dane szczepienie przejdzie dana osoba :)
I nana...bo ja chyba nie ogarnelam...ale ten wiek ma sie jakos do zwiekszonego ryzyka powiklan czy co?
oczywiście dlatego tez uważam, ze krzyczenie, ze trzeba/nie wolno szczepić na forach internetowych jest mocno nie w porządku bo każdy ta decyzje powinien podjąć sam.